Tesekkürler Tugba.

Secret Sunshine / 밀양 (2007)
|
Tesekkürler Tugba.
![]()
Tesekkürler, eline emegine saglik canim. Türkçe alt yazili olarak bizimle paylasicagini yazmissin ama ben göremedim. Sanirim daha eklemedin. Çok iyi, güzel bir filme benziyor söylediginiz gibi tam izlenmelik. Sabisizlikla bekliyorum, tekrar tesekkürler...
Dong_Yul ( Aylık Forum Dergisi )
Heart is Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyen adamdır. İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.
Ben de izlemeyi çok isterim dogrusu, emegine saglik.
![]() ![]()
Bu da bir haber ama 2008'e ait:
Geçtigimiz Mayis Cannes Film Festivali'nde gösterilen ve büyük alkis toplayan Güney Kore filmi Secret Sunshine Oscar yolunda. Bir Lee Chang-dong filmi olan Secret Sunshine Akademi Ödülleri'nin yabanci film kategorisinde en iyi olmak için yarisacak. Kore Film Konseyi Secret Sunshine'in giselerde Kim Ki-Duk'un Breath ve Kim Ji-hoon filmlerini geçtigini söylüyor. Güney Kore Oscar için simdiye kadar ilk bese girememisti. Elestirmenler yabanci film klasmaninda Secret Sunshine'in sansinin yüksek oldugunu söylüyorlar.
Begenmedigim filmlerden biri oldu bu film. Konu klasik psikolojik bir konu ama film 2 buçuk saat sürmesine ragmen sikilmadan da izleyebildim. Izleyebilmemin tek nedeni de filmdeki oyuncularin spontanligiydi. Kadinin çocugu ölüyor psikolojik sorunlar basliyor bu durumu çözmek için farkli yollar deniyor. Çevresindeki insanlarin etkisi dine inanma falan ben de sürekli diyorum daha ne zaman gidecek bu kadin psikologa.
![]() ![]() ![]() İnsanlık yararına yapılan hiçbir şeye çoğunluğun onayı ile ulaşılmamıştır.Işığı diğerlerinden önce görmüş olanlar; yine diğerlerine rağmen, o ışığın peşine düşmeye mahkûmdur...
Güzel bir konusu var, altyazisi da varmis, en kisa zamanda izleyecegim, emegine saglik.
![]()
03-12-2010, Saat: 10:56
Konusu güzel izlemem gerek.
![]() ![]() ~~THE LIFE IS BETTER WITH KOREA-FANS ~~ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|