yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sarayın Rüzgarım (Yi San) 7.Bölüm
Elçi nekadarda kötüydü kizin resim yapabildigine inanmadi kanitlamasini istedi bu yüzden Song Yeon yi zor durumda birakti neyseki o ondan istenilen resmi kusursuzca çizdi ve yaptigi resimle ilgili açiklamada yapti elçinin yüz ifadesi degisti...
Dae Soo yaptigindan dolayi çok pisman oldu çünkü prense zarar verdigini anladifakat sorunu halledemedi...
soon yeon fildisi kabuklarinin tozundan beyaz elde edip kumaslarin sorununu çözmeyi basardi...halktan alinan mallar geriye iade edildi...prens Yi San biraz olsun rahatladi fakat bu arada prenses ve digerleri bu oyunda basarisiz çikinca çok sinirlendiler oh olsun size...
Prens Song Yeon in ona yardim ettigini ögrendi ve yaptigi resmi görmesiyle sonunda onun yillarca arayipta bulamadigi kisi oldugunu ögrendi...ve ben buna çok sevindim....

Bu dizi bana hep Saraydaki Mücevheri hatirlatiyo nedense çok benzerlikler var oyuncularin çogu ayni, basroldeki kiza kötülük yapan kiz ayni, Jang Geum saray mutfaginda çalisirken doktor oldu bu kiz hizmetçi iken ressam olacak...
Saraydaki Mücevheri 3. kez seyrediyormus gibi oluyorum sanki...
Ilerleyen bölümlerde insallah fikirlerim degisir Smile
Çok güzel bir bölümdü.Elçi, Songena resmi yapinca ne kadar sasirdi.
En güzel yer Dayso'nun muhafizlarin yaninna gidip beni tutuklayin,kumaslari ben çaldim diye aglamasiydi.Songena gelince efendimize verdigim sözü tutmak yerine ona ihanet ettim diyip hem Songena'nin aglamasi hem de Dayso'nun aglamasi çok duygusaldi.Çok üzüldüm.:icon_frown:

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.
Güzel bir bölümdü Smile

Bilgi Ve Resimler Için Tesekkürler.
Çin'den gelen elçi Songena'nin yetenegine,becerisine ve bilgisine hayran kaldi.Ayrica bu durum veliaht prensin de çok hosuna gitti.Üstelik Songena'nin sari kumaslari beyazlatma fikride prens Yisan'i çok büyük bir dertten kurtardi.Her zamanki gibi bu bölümün de çok heyecanli bir yerde bitti.Kral sanat atölyesine bizzat gidip Songena'nin yaptigi resmi gördü ve çok sasirdi.Çünkü resimdeki kendisi ve sevgili dostu Songena'ydi.Nasil da heyecanla sordu resmi yapan kizin adini.Songena oldugunu ögrenince nasilda tuhaf oldu.Yillar önce yollari ayrilmis olan 3 küçün dostun yollari simdi yeniden birlesti.Gelecek bölümleri sabirsizlikla bekliyorum.

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

Su anda süperim çok sevindim ressam Park sagolsun Yisan Songena'yi buldu sonunda diger bölümü nasil bekleyecegim merak ediyorum Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi