Yorumları: 2,299
Konuları: 99
Teşekkür Puanı:
195
yine süper bi bölümdü kraliçe kralin agzini aradi ve istedigini de ögrendi ama sonu müthisti yrn eminim çok heycanli olucak hafta sonu ya insanlari meraktan çatlaticaklar
••ஐ๑Lady Lee(Park Eun Hye)Fan Clupஐ๑••
Muhteşem Kraliçe & Chuck & Star Wars & Trinity
•●Denizler İmparatoru Fan Klübü●• Saraydaki Mücevher & Yi San Fan - Efsane Prens
Yorumları: 613
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
43
kizi kurtaran kisi de kiza asik mi?ben ilk bu gün seyrettim.anlamaya çalisiyorum.prensle o oglan ayni kiza mi asik.yoksa prens kizi sadece arkadasi olarak mi görüyor?
Yorumları: 175
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
21
merhaba arkadaslar nasilsiniz.müthis bir bölüm daha izledik.ya çocuklar dizi 77 bölüm kim bilir daha ne kadar sürüklenicez.bu entrikalarin sonu gelmez yaa fark etdiyseniz daha 9 cu bölümdü.olaylar çok yavas ilerliyor ya nerdeyse kalpden gidicem ya.arkadaslar veliaht prensese bayiliyorum-bu dizide bence daha güzel çikmis ya insan gözünü alamiyor siz ne dersiniz ha
Yorumları: 1,433
Konuları: 3
Teşekkür Puanı:
84
yaaa tek üzüldügüm nokta dae so garibim kiza kurtariyoo ama kizz gidiyoo baskasinin ellerinee......
İmza eni en fazla 400 olmalı.
Yorumları: 631
Konuları: 2
Teşekkür Puanı:
44
benim en çok dikkatimi çeken kraliçe ne kadar iki yüzlü ya hem yi sanin kuyusunu kaziyor hem de hiç bir sey olmamis gibi sanki yisanin yerini tutuyormus gibi davraniyor hayret bisiy ya !!
SUPER JUNİOR FAN CLUB
İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.