15-10-2008, Saat: 23:36
Bu günkü bölüme çok sasirdim çünkü prens Yi San evliymis sok geçirdim...
Sarayın Rüzgarı (Yi san) 8.Bölüm
|
15-10-2008, Saat: 23:36
Bu günkü bölüme çok sasirdim çünkü prens Yi San evliymis sok geçirdim...
15-10-2008, Saat: 23:43
ya niye evlenmis bu prens
![]()
15-10-2008, Saat: 23:48
ben yisan'in evli oldugunu duyunca çok üzüldüm
![]() ![]() ●gσσηg ● αηgєℓℓ ●
●υ кιѕѕ ● ѕнιηєє ● ѕυנυ● вιgвαηg ● ѕѕ501 ●
16-10-2008, Saat: 14:06
Bu bölüm çok güzeldi ya...
Yi San'la Dae Soo'nun karsilasmalari harikaydi.Dae Soo Yi San'i çocukluklarinda ki gibi yumruklamasi,Yi San'in ''yumruklarin yine çok iyi 9 sene önceki gibi'' demesi,Dae Soo'nun vurdugu kisinin aslinda prens oldugunu anladiginda dizlerinin üzerine çökmesi,Yi San'in Dae Soo'nun ellerinden tutup ''9 sene önce dedigim gibi bu kadar küçük bisi için hiç arkadasimi cezalandirirmiyim'' diyip onu yukari kaldirmasi çok güzeldi. ![]() İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.
17-10-2008, Saat: 17:23
yi sanin evli olmasi kötü oldu ama sonuçta hepsinin kralin ve prensin birsürü hanimlari var evlendikleri kisiler var ama bunu bizde biliyoruzki yi san karisini sevmiyor gönlü baska kiside songemada
![]()
17-10-2008, Saat: 22:20
çok begenerek izledigim bir dizi bazen gündüzleri izliyemiyorum o zamanlarda gece uyanip izliyorum... keske yi san evli olmasaydi çok merak ediyorum ilerki bölümlerde yi san ve Song Yeon yi ne bekliyor ve ne olacaklar...
♥.♥ So Ji Sub Fan Club ♥.♥-♥.♥ Song Seung Hun ♥.♥
♥.♥ SONG IL GOOK FAN CLUB♥.♥ -♥.♥ SONG Jİ HYO ♥.♥ The Kingdom Of The Winds Fan Club **♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥**
28-12-2008, Saat: 20:47
Bilgi Ve Resimler Için Tesekkürler.
11-08-2009, Saat: 23:08
çok güzel bir diziymis
![]() ![]()
30-03-2010, Saat: 2:45
Ya bu prensten ne istiyor bu kötü kalpliler.Benim prensim kendi halinde ,kendisine söylenenleri yapan,halkinin iyiligini düsünen birisi.Sanki onu tahttan indireceklerde ne olacaksa...Daesoo anlayip dinleyene kadar yine gitti prensi yumrukladi.
![]() Bu arada sanirim veliaht prensimiz Yisan'in esinin hasta olmasini saglayan ana kraliçe.Sözde iyilesmesi için kraliçe doktoruna ilaç yaptirip veriyor ama nedense iyilesmek yerine kansizligi artiyor... Song Il-Gook Fan Club ^Efsane Prens^ ^Denizler İmparatoru Fan Club^ ^The Kingdom of the Winds Fan Club^ Korea-Fans FAN CLUB |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|