yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sarayın Rüzgarı (Yi San) 62. Bölüm
Ayyy bu bölüm çok güzeldi.. Ben merak edip bir kismini izlemistim... ama Türkçe olarak izlemek daha güzel olacak.....
Özet ve resimler için tesekkürler...
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
yarin mutlaka evde olcam.yarin 13:30 da görüsürüz herkese iiyi gecler.içinde sarayin rüzgari olan rüyalar dilerim..

ha arkadaslar bu arada unutmadan söyliyeyim song yeon la birlikte büyük ihtimalle kardeside saraya alinacak.

bu arada dügün kiyafeti song yeon a çokk yakismis.bilmem farkettiniz mi??Smile)

yi san in yüzünde resmen güller açiyo.SmileSmileSmileSmileSmileSmile

canim benim yaa.ona gülmek çok yakisiyo.Smile
Onay Nihayet sonunda evleniyorlar süper bir bölümdü bügünkü bölüm yarin ki bölüm dahada harika olacak paylasim için çok tesekkürler basarilar...
Dayanamayip meraktan özeti okudum.. Ofkeli
Yarinki bölümü kesinlikle izlemeliyim.. Bu gece heyecandan uyuyamam artik Smile
Dae Soo için kötü bir bölüm olacak galiba..
Özet ve Resimler için ne kadar tesekkür etsem az... Çok sagolun..

When you feel you've lost it all
When you don't know who's your friend or foe
You wonder why you're so alone
Worry ends when faith begins.

neyse fazla geveze oldum ben bugün.yarin bize bol rüzgarli bir saray havasi estirecek galiba trt.SmileSmileSmileSmileSmile
Kralimiz; Song Geonla evlendikten sonra da sabahlara kadar çalisip cariyesini ihmal edecek mi çok merak ediyorum Biggrin B
Ya iste bekledigim bölüm sonunda geldi Opucuk Opucuk sonunda Song yeon kralimiza cariye oluyor....
nihayet bekledigimiz bölüm geldi yarini iple çekiyorum:muzikgurubu:
[Resim: yisan61copy-1.jpg]
NEDEN BİZİM YAPIMCILAR KENDİ TARİHİMİZİ KORELİLER GİBİ DİZİ YAPMAZLAR
tesekkürler Biggrin
özet için çok tesekkürler ben bu diziyi hiç izleyemiyorum ama sagolun özet ve resimlerle ve ayni zmanda kuzenim sayesinde izlemis kadar oluyorum.tekrar tesekkür ediyorum. bu arada gercekten süper bi bölüm olacaga benziyor. sonunda kavusuyorlarAbazaOpucuk
[Resim: kjhfanclubgc9.jpg]
Kim Jeong Hoon Fan Kulübü
Kim Nam Gil Fan Club

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi