yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sarayın Rüzgarı (Yi San) 53. Bölüm
Çok güzel,Yi San sonunda Hong Guk-young'u Tutuklattiriyor.Üstelik ''kütüphane müdürü'' olan yasli adamin ölümüne sebebiyet veren, ''Noronlar'' in sözleriyle.Bence Yi San,sarayi tümüyle Noronlar'a birakip ayrilsin.Insanlar bos yere canlarindan oluyorlar,sikinti çekiyorlar.Verilen mücadele çok anlamsiz,nasilsa yeniden kavgalar-çatismalar olacak,Yi San ve taraftarlari galip bile gelseler,karsi taraf yeniden önemli görevlere getirilecek ve hersey silbastan yasanacak.
Hong Guk-young'u hapse attirarak ne kadar adil bir kral oldugunu gösteren Yi San(!),en büyük suçlari isleyen Noronlar'i neden cezalandirmiyor? Üstelik cezalandirmak bir yana onlari bakan yapiyor...
Ellerine saglik Tugba abla.Güzel bir bölüm olacak Smile

Angel  Buralar hep dutluktu...
(24-12-2008, Saat: 3:42)kiday baksi yazdı: Çok güzel,Yi San sonunda Hong Guk-young'u Tutuklattiriyor.Üstelik ''kütüphane müdürü'' olan yasli adamin ölümüne sebebiyet veren, ''Noronlar'' in sözleriyle.Bence Yi San,sarayi tümüyle Noronlar'a birakip ayrilsin.Insanlar bos yere canlarindan oluyorlar,sikinti çekiyorlar.Verilen mücadele çok anlamsiz,nasilsa yeniden kavgalar-çatismalar olacak,Yi San ve taraftarlari galip bile gelseler,karsi taraf yeniden önemli görevlere getirilecek ve hersey silbastan yasanacak.
Hong Guk-young'u hapse attirarak ne kadar adil bir kral oldugunu gösteren Yi San(!),en büyük suçlari isleyen Noronlar'i neden cezalandirmiyor? Üstelik cezalandirmak bir yana onlari bakan yapiyor...

evet sözlerinin de dogruluk payi olabilir.ama yinede yi san ne yaptigini bilen akilli bir kral.o ne yapiyorsa,adamlarinin ve ülkesinin refahi icin yapiyor.her ne kadar bunun icin canlar yansa; kurbanlar verilse de.ben sonuna kadar kral yi san'in arkasinda duruyorum. en sonunda noronlari yok etmeyi basaracagindan kuskum yok. yanliz bu is bir günde olmuyor.

사랑해 지훈아
Bi Rain Fan Club
çok güzel bir bölüm olacak ama ben su won-bine çok gicik oldum:Kizgin song-yeonayi kiskandi için basina bela olcak galiba Aglaelsalla
Su noronlar ilk kez bir ise yaradi. Biggrin
(24-12-2008, Saat: 3:42)kiday baksi yazdı: Çok güzel,Yi San sonunda Hong Guk-young'u Tutuklattiriyor.Üstelik ''kütüphane müdürü'' olan yasli adamin ölümüne sebebiyet veren, ''Noronlar'' in sözleriyle.Bence Yi San,sarayi tümüyle Noronlar'a birakip ayrilsin.Insanlar bos yere canlarindan oluyorlar,sikinti çekiyorlar.Verilen mücadele çok anlamsiz,nasilsa yeniden kavgalar-çatismalar olacak,Yi San ve taraftarlari galip bile gelseler,karsi taraf yeniden önemli görevlere getirilecek ve hersey silbastan yasanacak.

Gerçektende öyle katiller elini kolunu sallayarak dolasiyor. Masum insanlar ölüyor. Bu mu düzeni saglamak, bu mu hak hukuk. Yi San bazen saçma kararlar verebiliyor hem de çok saçma. Kizgin
Hakkınızı helal edin. ~
Resimler içim tesekkürler..
heyecanli bir bölüm olacak
(24-12-2008, Saat: 13:26)aleyna kardelen yazdı:

evet sözlerinin de dogruluk payi olabilir.ama yinede yi san ne yaptigini bilen akilli bir kral.o ne yapiyorsa,adamlarinin ve ülkesinin refahi icin yapiyor.her ne kadar bunun icin canlar yansa; kurbanlar verilse de.ben sonuna kadar kral yi san'in arkasinda duruyorum. en sonunda noronlari yok etmeyi basaracagindan kuskum yok. yanliz bu is bir günde olmuyor.

Noronlar'i zaten devlet yönetiminden tümüyle tasfiye etmisti.Ekonomik güçleri de yok olmustu.Askeri,siyasi,bürokratik ve ekonomik olarak tümüyle bitmis ve çaresizlik içinde ''ne yapsak da grubumuzu yasatabilsek'' düsüncesinde olan Noronlar'i,adeta ''buyrun yeniden palazlanin,güçlenin'' dercesine saraya kabul eden Yi San'dir...
(24-12-2008, Saat: 14:52)kiday baksi yazdı:
(24-12-2008, Saat: 13:26)aleyna kardelen yazdı:

Noronlar'i zaten devlet yönetiminden tümüyle tasfiye etmisti.Ekonomik güçleri de yok olmustu.Askeri,siyasi,bürokratik ve ekonomik olarak tümüyle bitmis ve çaresizlik içinde ''ne yapsak da grubumuzu yasatabilsek'' düsüncesinde olan Noronlar'i,adeta ''buyrun yeniden palazlanin,güçlenin'' dercesine saraya kabul eden Yi San'dir...

Kesinlikle katiliyorum.Bu kadarda olmaz. Insan düsmanina bile bile gel beni öldür dermi. Yi San bazen saçmaliyor.
Özet ve resimler için tesekkürler sunshine
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Su cariye Won-bin'in hakkindan ancak Kraliçe Hyo-eui gelebilecek gibi. Galiba hasta keske bir an evvel ölüverse de Song-yeon cariye olabilse. Yi San suçlulari cezalandirip adaleti saglayacakmis. Biggrin Yangini çikaran ve yasli adamin ölümüne sebep olan adami bulsa da nasilsa affeder. Smile Bu arada Dae-soo'nun amcasi Dal-ho'nunda saraya memur olarak tekrar dönmesi çok iyi oldu. Onay
Hakkınızı helal edin. ~

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi