10-10-2008, Saat: 14:03
tesekkürler
Sarayın Rüzgarı (Yi San) 5.Bölüm
|
10-10-2008, Saat: 14:03
tesekkürler
10-10-2008, Saat: 14:58
resimler ve bölüm özetini bizimle paylastiginiz için tesekkür ederim. hirsizlik edenleri de kiniyorum.çalismalarinizda basarilar
"There is no coincidience with destiny.
Before there was destiny, people made it for themselves." Wilson
10-10-2008, Saat: 16:09
Prenses Hwa-wan diziye hizli bir giris yapti.Bu arada Yi San ve küçük Yi san'in bakislari,hareketleri,duruslari çok benziyor.Küçük Yi San'in (Park Ji Bin) oyunculugunun ne kadar basarili oldugunu gösteriyor...
10-10-2008, Saat: 16:33
Kraliyet Sanat Atölyesi sinavindaki dans gösterisi muhtesemdi...
![]()
10-10-2008, Saat: 16:35
kiday baksi yazdı:Prenses Hwa-wan diziye hizli bir giris yapti.Bu arada Yi San ve küçük Yi san'in bakislari,hareketleri,duruslari çok benziyor.Küçük Yi San'in (Park Ji Bin) oyunculugunun ne kadar basarili oldugunu gösteriyor... Ben de ayni durumu yazacaktim,siz ben'den önce davranmissiniz.. Evet ne kadar benziyorlar öyle,büyük Yi san'in oglu olmasin küçük prens... ![]()
Song II Gook Ve Papatya
10-10-2008, Saat: 16:36
kiday baksi yazdı:Prenses Hwa-wan diziye hizli bir giris yapti.Bu arada Yi San ve küçük Yi san'in bakislari,hareketleri,duruslari çok benziyor.Küçük Yi San'in (Park Ji Bin) oyunculugunun ne kadar basarili oldugunu gösteriyor...evet haklisin çok basariliydi.Hani demistim ya yi san büyüyüncede aglayacak mi? diye. ![]() ![]() ![]()
10-10-2008, Saat: 17:03
sonu kötü bitti yaaa görüsemedilerde acaba ne zaman karsilasacaklar?
10-10-2008, Saat: 17:06
çok güzel bir bölümdü yine dayso ne kadar karizmatik olmus öyle
![]() ![]() ![]()
10-10-2008, Saat: 17:14
yine karsilasamadilar acaba bi sonraki bölümde karsilasirlarmi bu arada dayso çok yakisikli olmus ama tobik yanakli halide çok tatliydi
••ஐ๑Lady Lee(Park Eun Hye)Fan Clupஐ๑•• Muhteşem Kraliçe & Chuck & Star Wars & Trinity •●Denizler İmparatoru Fan Klübü●• Saraydaki Mücevher & Yi San Fan - Efsane Prens |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|