yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sarayın Rüzgarı (Yi San) 5.Bölüm
tesekkürler
resimler ve bölüm özetini bizimle paylastiginiz için tesekkür ederim. hirsizlik edenleri de kiniyorum.çalismalarinizda basarilar
"There is no coincidience with destiny.
Before there was destiny, people made it for themselves." Wilson

resimler harika emegginize saggliik payslassiim için çok tesekürler
[Resim: 10.gif]
Prenses Hwa-wan diziye hizli bir giris yapti.Bu arada Yi San ve küçük Yi san'in bakislari,hareketleri,duruslari çok benziyor.Küçük Yi San'in (Park Ji Bin) oyunculugunun ne kadar basarili oldugunu gösteriyor...
Kraliyet Sanat Atölyesi sinavindaki dans gösterisi muhtesemdi...Smile
kiday baksi yazdı:Prenses Hwa-wan diziye hizli bir giris yapti.Bu arada Yi San ve küçük Yi san'in bakislari,hareketleri,duruslari çok benziyor.Küçük Yi San'in (Park Ji Bin) oyunculugunun ne kadar basarili oldugunu gösteriyor...

Ben de ayni durumu yazacaktim,siz ben'den önce davranmissiniz..
Evet ne kadar benziyorlar öyle,büyük Yi san'in oglu olmasin küçük prens...Happy0064
Song II Gook Ve Papatya

kiday baksi yazdı:Prenses Hwa-wan diziye hizli bir giris yapti.Bu arada Yi San ve küçük Yi san'in bakislari,hareketleri,duruslari çok benziyor.Küçük Yi San'in (Park Ji Bin) oyunculugunun ne kadar basarili oldugunu gösteriyor...
evet haklisin çok basariliydi.Hani demistim ya yi san büyüyüncede aglayacak mi? diye.SmileHayir hiç aglamadi gülümsemesi bir hrikaydi prens yi san'a gülümsemek çok yakisiyor.Ayrica song yetenegini kaybetmemis resim yepmaya devam etmis.Smile
[Resim: 10.gif]
sonu kötü bitti yaaa görüsemedilerde acaba ne zaman karsilasacaklar?
çok güzel bir bölümdü yine dayso ne kadar karizmatik olmus öyleSmile yi san da öyle tabiSmile ay keske karsilassalardi..Sad
yine karsilasamadilar acaba bi sonraki bölümde karsilasirlarmi bu arada dayso çok yakisikli olmus ama tobik yanakli halide çok tatliydi

••ஐ๑Lady Lee(Park Eun Hye)Fan Clupஐ๑••

Muhteşem Kraliçe & Chuck & Star Wars & Trinity

•●Denizler İmparatoru Fan Klübü●• Saraydaki Mücevher & Yi San Fan - Efsane Prens

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi