yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sarayın Rüzgarı (Yi San) 47. Bölüm
Kötüde olsa sekretere acidim ya
(16-12-2008, Saat: 16:43)shin bee yazdı: Süperdi ya bu bölüm alcaklar sonunda cezasini buldu bide kralicede bulsaydi rahatlayacagiz Smile yisan a bu gün otaritesinden dolayi bayildim bir kral gibi davrandi ya bu arada o dae soo ile yaptigi konusmadaki supriz ne ya cok merak ediyom aklima birseyler geliyor ama tam hissedemiyorum umarim cok cabuk gelisir su suprizSmile
aynen katiliyorum sürprizide çok merak ediyorum
sonunda adalet yerini buldu kötülerin yarisi öldü ama ben yinede sekreter chang için üzüldümAglaelsalla
İmzanız kuralla uymadığı için silinmiştir
2PM
Sekreter Jung Hoo-gyum u sevmesemde ölmesi üzücü olduu.. Aglama Aglama

Kraliçenin ölmesini tercih ederdim..Asil herseyin basi oydu.. Simdi ona bir ceza verilmedigine göre saman altindan su yürütmeye baslar yine o kadin... Ofkeli

Yisan in otoriter tavri çok güzeldi...Tam bir kral gibi davrandi.. Alkis

Dae Soo, Seo ve Kang'a bakalim ne yapacak.. Daha fazla terfi hak ediyolardi onlar...
Sürprizi ne olcak Dae Soo ve Hong Guk Young'a merak ediyorm...
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
üzücü bölümdü aslinda sekreter Jungi beyenmistim. müfettis Hong da ona ragbet duyuyordu. ne ii biri ya bide içki götürmüs. sekreter de saygiyla ölümünü karsiladi. prenses kendi oglum olsan ancak bu kadar severdim demisti...
ama kraliçenin abisine üzülmedim. ana kraliçenin amcasina da.
en azindan kalin kalbi yumsak sadece adalet istiyor. neyse her seyin hayirlisi bakalim. en cok da Song Yeonu merak ediyorum saraydaki konumu ne olacak acaba? Dae Soo yu ve digerlerini yüksek rütbelere getireceyinden süpem yok zaten.
Yine Cok Güzel Bi Bölümdü Sekreter Cank'a Cok Üzüldüm.
Ya ben agladim yaa.Sekreter ölürken.. Aglaelsalla

(16-12-2008, Saat: 16:54)melissaa yazdı: Sekreter Jung Hoo-gyum u sevmesemde ölmesi üzücü olduu.. Aglama Aglama

Kraliçenin ölmesini tercih ederdim..Asil herseyin basi oydu.. Simdi ona bir ceza verilmedigine göre saman altindan su yürütmeye baslar yine o kadin... Ofkeli

Yisan in otoriter tavri çok güzeldi...Tam bir kral gibi davrandi.. Alkis

Dae Soo, Seo ve Kang'a bakalim ne yapacak.. Daha fazla terfi hak ediyolardi onlar...
Sürprizi ne olcak Dae Soo ve Hong Guk Young'a merak ediyorm...

Sekreter Jung Hoo-gyum'a ben de üzüldüm yinede gururlu bir insandi,hiç af istemedi,
beni affedin diye yalvarmadi..Sad
Song II Gook Ve Papatya

Neden Hong Guk Young sekretere o gücü tatmadan ölmek istemiyorum dedi anlamadim... Gözünün yükseklerde oldugu izlenimini verdi bana. Hiç yakistiramadim!!
Sekreterin ölümüne bende üzüldüm.Ama yinede kötüler cezasini buldu.Ben bu eski kraliçeye bisey olmaz demistim zaten.Ofkeli
Yi San tam bir kral gibi davraniyor artik bu çok güzel.Alkis
Yeni kraliçeyi(Yi San'in karisi)sevmeye basladim.Kararini açikça ortaya koydu.Song Yeonu Yi Sana cariye olarak alacak.Kendide söyledi zaten.Yi Sanin ona olan duygularini biliyor.Onay
Yi Sanin Dai Soo ya bir süprizi varmis.Bende simdiden meraklanmaya basladim.Yarin izleyip görücez. Smile
[Resim: specialsignal2.jpg]
TÜM GERÇEK AŞKLAR MUCİZELER YARATIR.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi