yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sarayın Rüzgarı (Yi San) 45. Bölüm
çok mutluyum.sonujnda yi san tahta oturacak.ayrica veliaht prenses çok iyi bir kraliçe olacai içsn mutluyum.ve bu kadar iyi ve anlayisli birini göremeistim desem yeri var.
●gσσηg ● αηgєℓℓ ●

●υ кιѕѕ ● ѕнιηєє ● ѕυנυ● вιgвαηg ● ѕѕ501 ●
çok saol canim emegine saglik..Biggrin...helesükür kral oluyoo... ama o kötü adam gene pesini birakmiyoo yaaSad
ayyyyy çokk merak ediyorum bu bölümü..bu bayrami nasil geçircem bilmiyorum Smileofff neden bayramda yayinlanmiyoki sanki Durtuk
♥ Urineun BIGBANG ♥
BIGBANG'in 6 Yılı!!! VIP'liğimin 4. Yılı!!

[Resim: a2zueqv.gif]
Arkadaslar tek bir sey söliycem heyecanli bölümlerin tadini çikarin bence. Neler oldugunu söleyemem yasak ama güvenin bana bu bölümleri çok ariycaksiniz.
(07-12-2008, Saat: 15:31)kataang yazdı: Arkadaslar tek bir sey söliycem heyecanli bölümlerin tadini çikarin bence. Neler oldugunu söleyemem yasak ama güvenin bana bu bölümleri çok ariycaksiniz.
arkadasa katiliorum heyecanli bölümlerin tadini çikarinBiggrin
tugba abla bölüm özet ve yorumlar için tesekkürler.tam olarak 77 bölüm olan dizimizde hergün bu kadar ugrastigin için ayrica tesekkürler son olarak bir sey sorcam

çok sevindim.. Sonunda kral oluyorSmile
paylasim için tesekkürlerSmile çok heyecanli bir bölümü olacaga benziyorSmile
(07-12-2008, Saat: 16:55)zeynozehra yazdı: tugba abla bölüm özet ve yorumlar için tesekkürler.tam olarak 77 bölüm olan dizimizde hergün bu kadar ugrastigin için ayrica tesekkürler son olarak bir sey sorcam

Cevabi spoiler içine koydum..

Hakkınızı helal edin. ~
tesekkür ederim tugba abla...

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi