yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sarayın Rüzgarı (Yi San) 44.Bölüm
bu bölümü ilk basta izleyemedim daha sonra sabah kalkip baktim güzel bi bölümdü kralin ölmesi kötü oldu çok üzüldüm hele yisana çok üzüldüüü ama saray sekreterinin yapmis olduklari sinirlerimi bozdu insallah emeline ulasamazzzzzzz

beyaz giymeleri beni ürküttü dogrusu hele kadinlarin kiyafetleri gerçekten tanimlanamayacak kadar ilginçti..ayrica ben prenses haynan böyle aglarken ben de agladim çok içli geldi aglamasi kendimi tutamadim bende kralim kralim majesteleri falan diye aglamaya basladim gerçekten mükemmel bir bölümdü...Sarhos
SUPER JUNİOR FAN CLUB

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.

Ben hep annemle birlikte izlerim bu bölümde birde baktim ki annem agliyor.
kalimiz çok iyiydi üzüldüm ama yi san da tahta geçicek
Dizinin en hüzünlü bölümü olsada bana göre en komik bölümüydü. :img-hysterical: Yisan'in giydigi yas kiyafeti beni çok güldürdü :img-hysterical: ve ressamlarin aglamalari ayri bir komikti.Polis
:amnlasma: kral gençken halkin içine karissaydi daha iyi olurdu yaslanincaOfkeli halkin içine karismasinin bir anlami yok:amnlasma:
Tom Hanks /Aamir Khan /Ji Jin-Hee
Kral halkinin arasinda dolasirken kendisi için çok iyi seyler düsündüklerini ve sevdiklerini bilerek ölecegi için çok mutlu oldu.Ölmeden önce onu son kez gören Songena oldu.Songena’ya ölümüne sebep oldugu oglunun Sado’nun resmini yaptirmasi çok duygusaldi.Prens Yisan büyükbabasinin ölümüne çok üzüldü.Herkes çok üzüldü aslinda ama Yisan herkesden fazla üzüldü.Ayrica bende çok üzüldüm kralin ölümüne…

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

Tesekkürler..:atkilinc: Polis

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi