yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sarayın Rüzgarı (Yi San) 43.Bölüm
bencede tahta cikmasi çok sinir bozucu.. acaba kral ölmek istedigi yer için Prens Sadonun mezarini mi secti?!
İmzanız kurallara uygun olmadığı için silinmiştir.
Bence kral ölmek içim smin konagini seçdi böylelikle ogluna daha yakin olacagini düsündü
(04-12-2008, Saat: 15:28)kiday baksi yazdı: Yi San'in tahta çikmayi reddetmesi çok sinir bozucu...Ofkeli

evet ya amma naz yapti.Eninde sonunda zaten tahta çikacak.Bence de Ölmek istedigi yer prens Sado'nun mezari...

ay veliaht prens azarlayinca müfettis hong un surati ayni bir bebek masumiyetiyle nasil burkuldu kiyamam canim ya sekreter jung pardon katip jung Smile iyice hirs yapti canim ya rütbesi düsünce bari kendine zarar verecek bir hareket yapmasa off kimin tarafini tutucami iyce sasirdim keske bakan joy un yerinde biraz akillica davransaydida sekreter jung olsaydi kral bence kaplumbaga li o tepeye gitti
(04-12-2008, Saat: 16:37)kiday baksi yazdı: Kral Yeongjo,Prens Sado'nun mezarina gitti diye düsünüyorum...

Yüksek ihtimalli olan düsünceye katilmakla birlikte kendi evine gittigini de düsünüyorum.
(04-12-2008, Saat: 16:42)Wando yazdı:
(04-12-2008, Saat: 16:37)kiday baksi yazdı: Kral Yeongjo,Prens Sado'nun mezarina gitti diye düsünüyorum...

Yüksek ihtimalli olan düsünceye katilmakla birlikte kendi evine gittigini de düsünüyorum.

bende kendi evine gittigini düsünüyorum..yada dogdugu yerde olabilir...
♥ Urineun BIGBANG ♥
BIGBANG'in 6 Yılı!!! VIP'liğimin 4. Yılı!!

[Resim: a2zueqv.gif]
bence kral prens sado nun mezarina gidip orda ölecek
(04-12-2008, Saat: 16:42)Wando yazdı:

Bende gittigi yer olarak sizlerin düsündügü yerleri düsündüm...
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
ya ben izleyemedimAglaelsallaAglaelsalla
[Resim: 2474.jpg]

güzel bölüm.. Ya bu arada veliaht prenses ne kadar seker ve ne kadar zarif

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi