yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saraydaki Mücevher Yeniden Ekranlarda
Arkadaşlar saraydaki mücevher yeniden başlıyor yine trt ekranlarında saat 18:10 yani haberlerin öncesinde başlama tarihi(28.04.08)iyi izlemeler.

Angel  Buralar hep dutluktu...
bende simdi baktim sitesine evet dogruymus , bu kadar erken beklemiyordum vereceklerini süper oldu bu , tesekkürlerSmile
Inanmiyorum çok güzelSmile
Lee Min Ho - Jang Geun Suk - So Ji Sub
Inanmiyorum bu çok güzel bir haber bende bu kadar çabuk olcaklarini bilmiyordum.Herkese söyleyelim duyuralim.Herkes ögrensin =)=)=) bu arada çok tesekkürler =)=)=)
izlemesini istedigim arkadaslarim var onlara söylicemSmile
Lee Min Ho - Jang Geun Suk - So Ji Sub
ay çok sagol ya...BiggrinBiggrin
tesekkürler haber verdigin için!...

Bu çığlık çığlığa dalgalar ve hüzünlü güzel martılar rüzgara çarpıp çarpıp gelip doluyorlar kalbime!

http://efsaneprens.com/
Efsane Prens WebSitesi
ne kadar mutlu oldum anlatamam.. mutluluk gözyaslari dökecegim neredeyse. bunalima girmistim dizi bitince hala müziklerini dinliyorum hergün. youtube da birkaç bölümünü yayinlamislar sag olsunlar onlarla avunuyordum. çok tesekkür ederim korea fans.. :cheer::cheer::cheer::icon_redface:
Su gibi olmalıyız. Her şeyden aşağıda, ama kayadan bile kuvvetli.
bu çook güzel bir haber bunu bizimle paylastigin için çok tesekkürler.Smile
imza kodu:
...Winter Sonata Fan Klübü...

..DüşLeRimiN pRenSi..
jang*geum yazdı:arkadaslar saraydaki mücevher yeniden basliyor yine trt ekranlarinda saat 18:10 yani haberlerin öncesinde baslama tarihi(28.04.08)iyi izlemelerr

Saolun Yaa Çok Makbule Geçtii 18:10 Digerkine Göre Iii Bir Zaman Fazla Zorlanmazlar Ilk 10 Bölümü Izleyememistim

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi