yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Samguk Sagi / 삼국사기
Paylaşım için teşekkürler. Smile

Geri Döndüm

(15-03-2009, Saat: 22:34)Michiru yazdı: 49 ciltlik bir seri, kitaplara bakınca bizim Orta Asya Türk tarihimizin de bir kısmının Çinliler tarafından yazıldığı hemen gözümün önüne geldi. Acaba onların arşivinde de bize ait bilgilerin olduğu kitaplar var mıdır? Emeğine sağlık...

Mutlaka vardır ama onları anlayabilmek için Çince bilen Türkologlar yetiştirmek gerek. O da malesef bizde yok. Sad

Acaba bu kitap Muhteşem Kraliçe de bahsedilen Munno 'nun yazdığı kitap mı? Yoksa bizi de mi kitaba almış Çinli'ler? Belkide devlet ileri gelenleri yazmışdır.
Bu kitap pek çok yerde karşıma çıkıyor gerçekten de yararlı bir çalışma olmuş. Ellerine sağlık ablacım... Smile
Bir ulusun kendi tarihini gelecek kuşaklara aktarması çok önemli bunu başarmışlar... Bizim tarihimizle ilgili bilgiler halen Çin'de saklanmaktadır... Şöyle ki Cengizhan'ın kılıcının halen Çinliler tarafından mağarada saklandığı söylenmekte ne kadar doğru olduğu bilinmemekte... Maalesef bizim gençlerimiz kuruluşumuzş gücümüzş savaşlarımız ve ana vatanımız Orta Asya'dan Anadolu'ya geliş nedenimizle ilgili tarihimizi pek bilmiyorlar ve acı bir gerçektir ki Avrupa, Amerika hayranlıkları bazı geleneklerimizi ve örf adetlerimizi yok etmektedir... Bilgiler için teşekkürler.
Tanıtım ve çeviri için teşekkürler. Önemli bir kitap.

SHINee is my life

Konu için teşekkürler, gerçekten çok güzel. Alkis Alkis
my angel, my girl, my sunshine 
[Resim: 0iMPVWt.png]
[Resim: DyRG0o.gif]
Konu ve resimler için çok teşekkürler. Alkis
Emeğine sağlık.
MÜHÜRDAR Mİ SHİL=BİRİCİĞİM
EFENDİ BİDAM=CANIMDAN ÇOK SEVDİĞİM
Uzakta olmam hiç bir seyi degistirmiyor çünki kalbim sizinle hayatimin tek gerçekleri
Paylaşım için teşekürler. Merak ediyordum zaten bu çok iyi oldu. =) Onay
Aşktan korkmak, yaşamdan korkmak demektir ve yaşamdan korkanlar şimdiden üç kez ölmüşlerdir. (Bertnard Russel)

İmzanız 400x103 boyutlarından büyük olduğu için silinmiştir.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi