yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Samcheok Sanyang Village
Samcheok Sanyang Village

Tanıtım
Sanyang-ri, Sangyong ya da Salli olarak da bilinir. Ancak yıl boyunca devam eden yüksek sıcaklıkla birlikte tarıma elverişli ve bol güneşli olmasından dolayı Sanyang olarak kullanılmaya başlanmıştır. Burası temiz suyu ve zengin yonca çalılarıyla hayvancılık için oldukça iyi bir yerdir. Fakat 1995 yılında buranın yerli halkı Sanyang-ri'yi, kültür ve geleneklerin tipik bir çiftçilik köyü olarak restore etmek için toplanmışlardır.
Burası, Samcheok’un en büyük pirinç üreticisidir ve burada, Samcheok Kral Sarımsağı ile kurutulmuş biber yetiştirilir. Gagokcheon, sadece yerli halkın popüler piknik alanı değildir, aynı zamanda Kuzey Gyeongbuk, Yeonseo Bölgesi ve Hosan Sahili yakınlarındaki yerli halkın hem deniz ve hem de tatlı su balıkçılığının tadını çıkarabildiği yerdir.

Gezi İçeriği
Sanyang Konferans Salonu ve Myojeong Anıtı
Deokgu Kaplıcaları
Hosan Sahili
Sanyang'ın Sekiz Manzarası
Wolcheon Kamp Sitesi

Özel Ürünler
Yongam Kurutulmuş Biberi
Sanyang Samcheok Kral Sarımsağı
Sanyang Mısırı
Sanyang Beyaz Pirinci

Detaylı Bilgi İçin:Tıklayınız!
Kaynak : http://www.invil.org/

--------------------------

English

Introduction

Sanyang-ri used to be called Sangyang or Salli, but was started to be called Sanyang as it is very sunny and promotes good cultivation with high temperatures year-round. It was also called Chuncheon during the Japanese Colonization as it is good for livestock breeding with clean waters and luxurious bush clovers, but the local residents gathered in 1995 to restore Sanyang-ri as a typical farm village of tradition and culture. It is the largest rice producer of Samcheok and also environmentally-friendly grows dried peppers and Samcheok king garlic. It is geographically divided into two "ri", but two "ri" are forming one village. Many local households are relatives and formed sisterhoods with urban women's associations to sell its local specialties – king garlic, dried peppers, sesame seeds, barley, and Sanyang snacks. Its Gagokcheon is a popular picnic sites not only for the local people, but also for the residents from northern Gyeongbuk and Yeongseo regions and Hosan Beaches nearby is where you can enjoy both freshwater and sea fishing. The Ministry of Tourism and Culture is promoting Living and Cultural Site Preservation and Restoration Project in Sanyang Village, which is also selected an Invil and is expected to have more vibrant businesses with the urban areas.

Theme Sightseeing

Sanyang Lecture Hall and Myojeong Monument
Deokgu Hot Springs
Hosan Beach
Eight Sceneries of Sanyang
Wolcheon Camping Site

Special product
Yongam Dried Peppers
Sanyang Samcheok King Garlic
Sanyang Corns
Sanyang Clean Rice

For Details:Click here!
Source: http://www.invil.org/
Deokgu Kaplicalarindaki su çok degisik geldi gezilesi bi yere benziyorAlkis
tesekkür ederizOnay
Meleğim. ♥
Key is my Oxygen
Key is my heart This- and..
Key is my everything!
Pirinç, sarimsak ,kuru biberi ile ünlü bilinen bir köy tanitimi için tesekkürler.
Ayrica kaplicasi da varmis.Smile
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
Çok güzel tanitmissin nurayim tesekkürler Smile
tanitim için tesekürler canim...OnaySmile
Bu güzel tanitim için çok tesekkürler.Smile
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
Çok güzel bir köymüs canim tesekkür ederiz Smile
Çok sirin bir yer tanitim için tesekkürler

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi