yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rheme Covers
(28-11-2012, Saat: 16:18)G.Busra yazdı: sesine bayıldımm.. J-min stand up gerçekten de tam senin sesine gitmiş Biggrin
bu ses bende olsaydıı O Ses Türkiye yollarındaydım şimdi ;)

Çok teşekkür ederim. O Ses Türkiye'de çok yetenek var alırlar mı beni hiç bilemiyorum =)
(28-11-2012, Saat: 16:23)LikeAStar yazdı: Dinlediğim en iyi coverlardan. Sesin şarkılara yabancı değil, bu çok hoşuma gitti. Onay

Mutlu oldum sözleriniz sayesinde. Sesime uygun şarkılar önerebilirseniz bir ara mutlu olurum =)
Gerçektn çok iyi Smile Voaa Fox Rain'i dinleyince böyle gözlerim doldu o.o Gerçekten çok iyiydi ^^
İmzanız 400x103 boyutlarından büyük olduğu için silinmiştir.
Sesin çok güzel Onay
(24-02-2013, Saat: 23:34)Minep yazdı: Gerçektn çok iyi Smile Voaa Fox Rain'i dinleyince böyle gözlerim doldu o.o Gerçekten çok iyiydi ^^

Çok teşekkür ederim biraz zaman bulabilirsem birkaç şarkıyı da ya klavye ya da gitar ile coverlamayı düşünüyorum.
(24-02-2013, Saat: 23:35)ayşegül yazdı: Sesin çok güzel Onay

Çok teşekkür ederim Ayşegül =)
Harika!!!Özelikle gitar çalışını çok beğendim.Sesin de çok iyi koreceye çalırsan çok daha iyi olur.Biggrin Bir ara Stand up ın akortlarını bana da verir misin ? hehe^^
My everything is Lee Min Ho ♡

[Resim: 111mng6.gif]
Süper Onay
Çok beğendim.Lütfen devamı da olsun Smile
Raise your words,not your voice.
It is rain that grows flowers, not thunder.

Rumi.

(24-08-2013, Saat: 23:55)Şansel bingöl yazdı: Harika!!!Özelikle gitar çalışını çok beğendim.Sesin de çok iyi koreceye çalırsan çok daha iyi olur.Biggrin Bir ara Stand up ın akortlarını bana da verir misin ? hehe^^

Teşekkürler =) Klasik ya da akustik gitarda akor sıralamasi çok kolay Mi Do Sol Re diye gidiyor Cranberries Zombie çaldıysan eger onunla aynı ama elektroda daha farklı çalıyorum onunda tablarını zaman bulunca çalıp buraya koyarım;)
(25-08-2013, Saat: 8:53)Lee Seon Wol yazdı: Süper Onay
Çok beğendim.Lütfen devamı da olsun Smile

Teşekkür ederim...Devamını Kim hyun joong I'm yours ile yapacağım işten bir fırsat bulursam=)

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi