Pumpkin Sweet Potatoes / Tatlı Kabak Patatesi
Tatlı kabak patatesi, tatlı su patatesi ve kabağın bir melezidir. Ürün, sarı toprak bakımından zengin olan bölgedeki Tean'in serin kıyı ikliminde yetişir. Bu nedenle, bu ürünü buharda ya da kızartarak pişirdiğinizde iç kısmı koyu sarı bir renk alır ve bu bölümü oldukça tatlı ve yumuşaktır.
Kabak patatesi yetiştirilme ortamına bağlı olarak kestane patatesi gibi sert olabilir ve tatlılık düzeyi de nem miktarına bağlıdır. Ama Taean'in sarı topraklarında yetiştirilen kabak patatesi kuvvetli bir tatlılığa sahiptir ve aynı zamanda su patatesi gibi yumuşaktır.
Kabak patatesinin sıcaklığı çok hassastır ve kolayca 5°C sıcaklığın altında donabilir, böylece kapalı tutarak daha uzun süre koruyabilirsiniz. Kabak patateslerinin sadece büyük olması onların özel ürün olduğu anlamına gelmez. 150g ~ 300g boyutu özel bir üründür.
![[Resim: sweetpotato200911315295.jpg]](http://img819.imageshack.us/img819/5825/sweetpotato200911315295.jpg)
English
Pumpkin sweet potato is a crossbreed of water sweet potato and pumpkin. It is grown in the cool coastal climate of Taean in the rich yellow soil field, so when you steam or roast it, the insides turns deep yellow and it is very sweet and soft.
Depending on the cultivation environment Pumpkin potato can be hard like chestnut potato and the level of sweetness also depends on the amount of moisture, but the Pumpkin potato grown in the Taean’s yellow soil has strong sweetness and also as soft as water potato.
Pumpkin potato is very sensitive to temperature and easily freezes below 5 degrees celcius, so you can preserve it for longer by keeping it indoors. Just being big Pumpkin potato does not mean that they are special products. 150g~300g size is the special product.
Kaynak / Source
Tatlı kabak patatesi, tatlı su patatesi ve kabağın bir melezidir. Ürün, sarı toprak bakımından zengin olan bölgedeki Tean'in serin kıyı ikliminde yetişir. Bu nedenle, bu ürünü buharda ya da kızartarak pişirdiğinizde iç kısmı koyu sarı bir renk alır ve bu bölümü oldukça tatlı ve yumuşaktır.
Kabak patatesi yetiştirilme ortamına bağlı olarak kestane patatesi gibi sert olabilir ve tatlılık düzeyi de nem miktarına bağlıdır. Ama Taean'in sarı topraklarında yetiştirilen kabak patatesi kuvvetli bir tatlılığa sahiptir ve aynı zamanda su patatesi gibi yumuşaktır.
Kabak patatesinin sıcaklığı çok hassastır ve kolayca 5°C sıcaklığın altında donabilir, böylece kapalı tutarak daha uzun süre koruyabilirsiniz. Kabak patateslerinin sadece büyük olması onların özel ürün olduğu anlamına gelmez. 150g ~ 300g boyutu özel bir üründür.
![[Resim: sweetpotato200911315295.jpg]](http://img819.imageshack.us/img819/5825/sweetpotato200911315295.jpg)
English
Pumpkin sweet potato is a crossbreed of water sweet potato and pumpkin. It is grown in the cool coastal climate of Taean in the rich yellow soil field, so when you steam or roast it, the insides turns deep yellow and it is very sweet and soft.
Depending on the cultivation environment Pumpkin potato can be hard like chestnut potato and the level of sweetness also depends on the amount of moisture, but the Pumpkin potato grown in the Taean’s yellow soil has strong sweetness and also as soft as water potato.
Pumpkin potato is very sensitive to temperature and easily freezes below 5 degrees celcius, so you can preserve it for longer by keeping it indoors. Just being big Pumpkin potato does not mean that they are special products. 150g~300g size is the special product.
Kaynak / Source