yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pinocchio / 피노키오 (2014)
[Resim: aU4pvH2l.jpg]

[Resim: 6gqSADJl.jpg]

[Resim: KCoS8igl.jpg]

[Resim: Z56rBhWl.jpg]
시노시작
[Resim: XDJ4DF1l.jpg]

[Resim: 5cyckrFl.jpg]

[Resim: APHIIK7l.jpg]

[Resim: ggT4HZDl.jpg]
시노시작
[Resim: 9pSBlr5l.jpg]

[Resim: Xr7HMzZl.jpg]

[Resim: v7Qc0Okl.jpg]

[Resim: AhlcP0wl.png]
시노시작
[Resim: K57rVlQl.png]

[Resim: EUs8jLql.png]

[Resim: jYsRlfLl.png]

[Resim: AYSwfLXl.png]
시노시작
[Resim: mc0VF7zl.png]

[Resim: Eykpy0xl.png]

[Resim: Hg9WjHXl.png]
시노시작
İlk bölümler merak olarak başladı 7.bölüme kadar normal giderken ilerleyen bölümleri merak içinde beklerken buldum kendimi Biggrin Konusu yine klasik aşk üzerine devam edeceğini düşünürken başka boyutlara geçiyor. Kızın babası ve dede karakteri de süper olmuş. Duygusallık bazen ağır bassa da komedide eksik değil. Onay Kalan 5 bölümü sabırsızlıkla beklemeye gidiyorum. İzlemeyi düşünenlere önerilecek bir dizi Onay
Bu dizi çok güzel! Favorilerim arasında hatta. Neden? Çünkü konusu sıkıcı değil. Ah bu sahne de geçsin artık sıkıldım diye düşündüğüm an olmadı. Kore Dizileri artık eskisi gibi değil. Maddi yön de kaliteleri artsa da senaryolar çok, hatta fazlasıyla sıkıcı hal almaya başladı. Artık tahmin edebiliyorum neler olacağını. ''Ayyyy çok tatlılar'' en son ne zaman hangi dizi de dedim bilmiyorum bundan önce. Ama bu dizi öyle değildi. Aşk kısmında dallayıp budaklamadılar. Konu 'birleşecekler mi ayrılacaklar mı' da kalmadı. Bir kere Gazeteci Hayatını kimse izlememiştir henüz herhalde bir dizi de bu konuyu ele almışlar çok da güzel yapmışlar.
Konu + Başrol oyuncular, hatta yan karakterler bile çok iyi.. Bir ara sıkıldım izlerken ama iyi bir dizi. Onay Son 2 bölümüm kaldı. :3
Shin Hye ile Jong Suk yakışıyorlar ve rol yapmaları yüksek bir seviyede.
[Resim: RnW9qn.gif]
♥ Hwang Yunseong pdx101 ♥
♥  GOT7 ♥ THE BOYZ ♥ Stray Kids ♥
Kim Young-Kwang 'ı bu dizi de tanıdım ve karakterine duruşuna bayıldım.Aşık olunası bir profil dizide. Tongue
Bunca insanı boşuna kaybetmedim ,
Az kaldı biliyorum , tanışacağız seninle.

к¡м нчขηขя נooηg ♥

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi