yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.25/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Park Jung Min - Human Theatre / 인생 극장 (2010) / İnsan Tiyatrosu - Türkçe Alt Yazılı
[Resim: 32949850.jpg]

[Resim: yenyu.jpg]

Tür: Komedi / Romantik
Yapım: Güney Kore
Bölüm Sayısı: 6

Oyuncular
Park Jung Min, Lee Oe Su

Dizi Hakkında Bilgi;
'' İnsan Tiyatrosu 2010 '' popüler program '' İnsan Tiyatrosu 90''li yılların yeniden çevrimidir. 90 yılının İnsan Tiyatrosu bozulmadan; dizide 2010 yılına uyum sağlanmıştır. Park Jung Min, üstün oyunculuk yeteneği ile başrolü oynamaya hak kazanmıştır.

Park Jung Min'in Drama Hayatı, lotodan kazandığı 2000000000 ₩ ile Kursun Park Jung Min'e dönüşür. Yaptığı seçimlerle; '' kazandığını gizlemesi, paraya tek başına sahip olmak istemesi ya da kazandığını insanlara anlatması, kazandığını insanlarla paylaşması ve aniden dilenciye dönüşmesi''. Birden yükselmesi ve aniden düşmesi .. İste bu ara fasılda Park Jung Min'in olağanüstü oyunculuğunu göreceğiz.

1. Bölüm

2. Bölüm

3. Bölüm
...Yakında...

4. Bölüm
...Yakında...

5. Bölüm
...Yakında...

6. Bölüm
...Yakında...

Çeviri
"nessa" ve "sehadet.meLegi"
Sabirsizlikla bekliyorum canim... Smile Emeginize saglik... Onay
Süper bir haber. Alkis

PHS VIXX

[Resim: xGrckvi.jpg]

Bende sabirsizlikla bekleyenlerdenim. Smile Çok çok tesekkür ederim, ellerinize emeklerinize saglik arkadaslar.Onay
[Resim: uhhsMdn.gif]
Ya ben bu diziyi izleyememistim.Izlemeyi düsünüyordum.Türkçe altyazisi çikicagina çok sevindim.Büyük bir merakla bekliyorum. Biggrin
INFINITE

SS501 / INFINITE / A-JAX / B.A.P

afazi'm ❤

Ben ingilizce alt yazilisini izlemistim gülmekten karnima agrilar girdi Biggrin o derece komik yani... Zaten Jung Min'in mimikler yetiyor Smile Smile
Kesinlikle büyük bir heyecan ve merakla bekliyorum.Smile
Paylasim için sagol. Onay
nessa ve sehadetim bende ki sevginiz gün geçtikçe artiyor, haber veriyim dedim.Biggrin

Sabirsizlikla bekliyorum. Smile
[Resim: uoj9.png]

Sagolun arkadaslar en yakin sürede 1. bölüm elinizde olacaktir.. Smile
Bende merakla bekliyorum, çeviri için tesekkürler. Basarilar dilerim. Biggrin
~~~ * SS5❤1 * ~~~

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi