yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Parents' Day (어버이 날)
Parents' Day(Ebeveyn Günü) 8 Mayista kutlanir. Bu özel günde ogullar ve kizlar ailelerine sevgi ve saygilarini gösterirler. Onlara karanfil verir ve Ebeveyn günü sarkisini söylerler. Ebeveyn gününde resmi tatil yapilmaz.

---------------

In the Republic of Korea, Parents' Day (어버이 날) is celebrated on May 8.

Tesekkürler Emine abla.. Ailelerine saygi ve sevgilerini çok güzel bir sekilde gösteriyorlar bence... Onay

When you feel you've lost it all
When you don't know who's your friend or foe
You wonder why you're so alone
Worry ends when faith begins.

Keske bizim ülkemizde huzurevi adini verdikleri bence bir damla huzur ve sevgi olmayan yerde yasayan insanlara böyle davransaydi. Bence çok güzel olurdu. Paylasim için tesekürler. OnayOnay
Gülmek kadar güzel birsey yok. Yaslilar ama çok seker gülüyorlar...Biggrin Atkilic

┫Kötülükler kara bir çamur gibi bulaşmışsa paçalarına dikkat et insan oğlu; sonun yakın demektir.┣

Paylasiminiz için tesekkürler...
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.
(08-02-2009, Saat: 4:49)esmerkiz yazdı: Parents' Day(Ebeveyn Günü) 8 Mayista kutlanir. Bu özel günde ogullar ve kizlar ailelerine sevgi ve saygilarini gösterirler. Onlara karanfil verir ve Ebeveyn günü sarkisini söylerler. Ebeveyn gününde resmi tatil yapilmaz.

Bu afis çok hosuma gitti. Canim harika bir konu seçmis ve hazirlamissin eline saglik..Smile
Hakkınızı helal edin. ~
Sagol canim harika bir konu.
Çok güzel bir gün duygulandim. Aglama
Tesekkürler. Smile
(Janggeum's Dream ***Yang mi kyeong#Saraydaki Mücevher#Anime#Gyeon mi ri) FANS ^-^
[Resim: melekdxe3.gif]
http://www.korea-fans.com/forum/kendi-ci...#pid359851
Büyüklere saygi ne kadar anlamli ama aslinda hergün ailelerimizin günü olmali. Tanitim için sagol... Alkis

Just Feel Better
Çok anlamli bir gün.Afis benim de çok hosuma gitti...Smile

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi