yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
No Regret/후회하지 않아 (2006)
Gerçekten fena çizdirmis karizmayi, iyi cesaret valla benim en son izleyecegim hatta hiç izlemeyecegim bir film bu. Çok büyük hata etmis yaf keske oynamasaydi. Umarim bir daha buna benzer bir seyde oynamaz.
KİM NAM GİL
SONG İL GOOK
KİM MİN JOON
türkçe alt yazilisini nereden izleyebiliriz acaba ?
ROCKunzell Ceyda
Lut kavmii ve daha bi çok kavim escinsellik yüzünden helak olmustur.bu yüzden escinselleri masum gösteren,onlari anlamamiz için yapilan filmleri dogru bulmuyorum.film igrençti
igrenç ötesi hiç yakismadi oppama ya
İzlediğim en iyi Kore filmleri arasında yerini aldı. Ciddi anlamda çok başarılıydı.
İğrenç olarak tanımlayan insanlara da kızıyorum ufaktan. Herkesin kendi düşüncesi elbette ama, ''sevmedim'' demek ''iğrenç, zaman kaybı vs'' demekten daha az kırıcı olabilir.
[Resim: inrPAXT.jpg]
İzlenecekler listesine alınabilir Smile

Edit:
İzlenmesi gereken bir film miydi? İzlemeseydiniz çok şey mi kaçırırdınız? Hayır.
Ama en azından hayatın toz pembe olmadığını, toplumda var olan ama ört bas edilen bazı durumların olduğunu bir nebze görmemizi sağladı. İnsanların aslında seçtiğini, tercih ettiğini düşündüğümüz şeyler aslında pek de o kadar seçimlerine bırakılmadığını görüyoruz. Ha; bi de, hayatı siyah ve beyaz olarak görenler diğer renklere tahammül edemeyenler için rahatsız edici bir film olabilir.
Filmde cesur sahneler var, genel olarak film karanlık ortamlarda çekilmiş. Filmin konusunun akışı güzel, sıkmıyor. Genel olarak filme ayıracağınız vaktinize hayıflanmayacağınızı düşünüyorum. Güney Kore sinemasında bu konuyu ele alan pek az film var. Ben bunu izledim bunun hakkındaki yorumum da naçizane iyi bir film olduğuydu. İzleyeceklere iyi seyirler...
(16-11-2011, Saat: 18:40)aysenemrah yazdı: Lut kavmii ve daha bi çok kavim escinsellik yüzünden helak olmustur.bu yüzden escinselleri masum gösteren,onlari anlamamiz için yapilan filmleri dogru bulmuyorum.film igrençti

Filmi sadece eşcinsel konusunu ele aldığı için mi iğrenç buldunuz?

(24-12-2011, Saat: 22:00)feyza parýltan yazdı: igrenç ötesi hiç yakismadi oppama ya

İğrenç ötesi olan nedir? Oppanıza yakışmayan filmde bir erkekten hoşlanması mıydı?

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi