yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ninja'nin Intikami Filmine Istanbul'dan Gelmek Isteyenler
Ninja'nin Intikami

“Ninja Assassin” dünyanin en ölümcül suikastçilerinden olan Raizo’yu (Rain) konu aliyor. Raizo, çocukken, varligi bile bir söylence olarak kabul edilen gizli örgüt Ozunu Klani tarafindan sokaklardan alinip bir ölüm makinesi olmak üzere egitilmistir. Arkadasinin klan tarafindan acimasizca öldürülmesini bir türlü unutamayan Raizo, örgütten kaçar ve ortadan kaybolur. Simdi intikamini almak için hazirlik yaparak beklemektedir.

Yönetmen : James McTeigue
Senaryo : Matthew Sand, J. Michael Straczynski
Oyuncular : Rain, Randall Duk Kim, Jonathan Chan-Pensley, Yuki Iwamoto, Young Kim
Filmin Türü : Aksiyon, Drama
Orijinal Adi : Ninja Assassin
Yapimci Firma : Warner Bros. Pictures
Yapim Yili : 2009
Yapim Ülkesi : ABD, Almanya
Orijinal Dili : Ingilizce
Filmin Süresi : 99 dakika
Resmi Sitesi : http://ninja-assassin-movie.wa..

Merhaba arkadaslar Istanbul'da oturan Bi Rain'in filmine grup halinde gitmek isteyen, Rain'in hayranlariyla tanismak isteyen arkadaslar 9-10 Ocak hafta sonu ( filmin tarihi degistigi için vizyona gircegi haftanin hafta sonu olarak) bir bulusma ayarliyorum gelmek isteyen arkadaslar lütfen bana bildirin .Smile
Istanbul'da oturan arkadaslarin gelebilecegi ortak bir yer-mekan ayarlayacagim .
Katilim oldugu taktirde gerekli olan diger bilgileri (tarih, yer saat vb.) verecegim.
Istanbul'da oturan arkadaslar bu firsati kaçirmayin derim eminim ki Korea-Fans üyeleriyle seyretmek daha zevkli olur.
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
Ben katilmayi çok isterim uygun bir vakit olursa ve de uygun bir yer. Smile Beni simdiden programa dahil edebilirsiniz. Smile
!!!
...
!!!
...
Iyi eglenceler dilerim..Onay
(18-12-2009, Saat: 18:44)_Merve_Goong yazdı: Iyi eglenceler dilerim..Onay
Tesekkürler canim. Smile
Artik Istanbul'daki arkadaslar bana özel mesaj atmasinlar bari. BiggrinBiggrin
Konusu açildi buraya. Gelmek isteyen arkadaslarimiz burada belirtsinler yada Aygül arkadasimiza özel mesaj atsinlar. O da nicklerinizi,isimlerinizi vs. kaydetsin Onay
Iyi eglenceler dilerim. Onay
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Simdiden iyi eglenceler dilerim.Ben gelmek çok isterdim ama Istanbul disindayim malesef.
Size iyi eglenceler.Ben de çok isterim bu filme gitmeyi,çok merak ediyorum.
Ben de gelebilirim hafta sonu uygun bir saatte olursa. Smile
Heenim :3 ^w^
I'll be waiting for you
To say you want me to be with you
I'll live in your love and
Your dream forever and ever.
~~

♥ Hero,DBSK,SuJu,Anjell,JGS,SJS,GD,Kim Hyun Joong ♥
Sesime ses verdigin için çok mutluyum sonunda biri duydu beni. Biggrin Ben gelmeye can atiyorum zaten biliyorsun Insallah katilim çok olur da egleniriz bu arada bulusma hangi yakada olacak ? Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi