yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Namjeju Hannam Orange Village
Namjeju Hannam Orange Village / Namjeju Hannam Portakal Köyü

Köyün yeri

Hannam-ri, Halla Dağlarının güneydoğu bölgesine bağlı açık bir alanda bulunmaktadır. Geoguipo'nun merkezinin 14 kilometre doğusunda ve Namwon-ri'ye 5 kilometre uzaklıktadır. Deniz seviyesinden yüksekliği 150 metredir, batıda Daesong-dong'un Uimi-ri ile, doğusunda Uigui-ri köyleriyle komşudur.
Köyde bir çok güzel, tanınmış yanardağ bulunur. Mache yanardağı, geniş bir zirveyle Neopgeori yanardağı, Saryeoni yanardağı ve daha birçok yanardağ vardır.

Endüstriyel Yapı
Köylülerin başlıca ekonomik gelirleri mandalina (%87,7) ve hayvan üretimidir.

Detaylı Bilgi için:Tıklayınız!
Kaynak : http://www.invil.org/

[Resim: vilinfo.jpg]

English

Namjeju hannam orange village

Village Location

Hannam-ri is forming an open-field village connecting from the southeastern region of Halla Mountains. It is a mid-slope location 14km east of Geoguipo and 5km north of Namwon-ri. It rises 150m above sea level and contacts Daeseong-dong of Uimi-ri to the west and Uigui-ri Village to the east. Our village is well-known for many beautiful volcanoes. There are Gori Volcano originated from a hunched-back cat; Mache Volcano forming a beautiful triangular summit; Neopgeori Volcano with a broad summit; Saryeoni Volcano; and many others.

Industrial Structure
Open field (87.7%), it is great for livestock culturing and all villagers are engaging in producing tangerines.

For Details: Click here!
Source: http://www.invil.org/
Güzel ve detayli bir tanitim olmus ablacim tesekkür ederiz Onay
Mache yanardagi, genis bir zirveyle Neopgeori yanardagi, Saryeoni yanardagi ve daha birçok yanardag vardir.
Ne kadar çok yanardagi varmis bilgilendirme için tesekkürler canim...
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
Bu güzel konu için tesekkürler Kader abla. Smile
Tanitim için tesekkürler. Alkis
Özellikle yanardaglari çok merak ettim.Smile

★☆♥BumiEsma♥★☆
[Resim: 1-17.gif]
♪♫Turkish B2UTY/G.NI/Bumilia♪♫

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi