yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MYNAME (마이네임)
Ya ben bu programı izledikçe hepsini mıncırasım geldi ne yapacağız şimdi? Biggrin
[뮤뱅111111] MYNAME - Message
Bugünkü kıyafetler pek bir güzel geldi gözüme. Abaza Yıldızlı yıldızlı.
SeYong bebeğim tulumuna göz koydum. Konser de bitti artık alayım ben onu. Hı? Benden esirgeyecek değilsin herhalde? Biggrin
Ne varsa benim ikilim de var SeJin. Kalp
GeonWoo, InSoo ve JunQ takım elbise giyerken benim ikili spor takılıyorlar. Abaza
[Resim: SBptM.gif]
TEEN TOP Love is Fight ~ Coming soon~ Hello & GoodBye MYNAME☆SeYong
Hey to you to you to you to you now.... This song is to you... ♥♥♥

Bir 11.11.11 Çılgınlığı daha hysterical Çok tatlılar Kalp

My Name-Want U Talk+ Message @MTV The Show
방탄소년단
[Resim: rx0gn.gif]
SeYong bana dans öğret. Biggrin Gülümsüyorsun sonra ben fenalaşıyorum falan, olmuyor yani. Opucuk Want U Talk bölümünü çok sevdim. Biggrin Cidden bir gün gülümsemesi yüzünden bayılacağım. Sarhos Beyazlarla da melek gibiler yani. Abaza Bu çocuk ne giyse yakışıyor yahu. Yerim onu yerim. Opucuk Rahat insan. Biggrin
Bir SS501 aşkı vardır ki, diğerlerine benzemez. ❤

Bir Delinin Hayal Dünyası
(fancam) 111104 JUNQ @ music bank
Gülümsemeni yerim senin ya. Dongsaengler baldan tatlı. Opucuk

111104 Behind THE SHOW 'MYNAME'

MYNAME kuliste. ^^ Önce diğer ünlülere kendilerini tanıtıyorlar. Biraz sohbet derken sahne hazırlığı. Tabi üzerlerinde kocaman kocaman isimleri yazıyor. Biz çıkmadan ezberledik 3 hafta oldu onlar ezberleyemedi. Biggrin
03:52 InSoo'nun makyajı tazelenir...
03:55 Arabadalar tabii ki. Makyaj tazeleme arabada yapıldı. Ve JunQ elindeki ayna! Zuhaha
05:04 JunQ, InSoo ya tek kulak yapar. Diğer kulak nerede mi? SeYong boş durur mu? Diğer kulak da onun. Biggrin
InSoo çok olgun ya. Çok seviyorum bu çocuğu. Kalp JunQ'nun gülümsemesi süper.
05:29 InSoo konuşmaya devam ederken arka plana dikkat edelim. Magnae makyajını kendi yapıyor. Bir elinde ayna diğer elinde kalem. Bayağı marifetli magnae. Abaza
06:28 Bu kadar konuşmadan sonra SBS kanalına teşekkür etmemek olmaz değil mi?
InSoo: Kamsahamnida, SBS tv neomu saranghaeyo. ♥♥
JunQ: I love you. ♥♥
06:37 Lider göründü sonunda. Neredeydin liderim ya. ^^ GeonWoo oso oseyo. ♥♥
08:08 Hepsi maknaeye yüklendi yetmedi bir de SeYong aşkını dövüyor. Aa SeYong dokunma dongsaengime. ♥♥
08:50 Yemek gördüklerinde bu kadar sevineceklerini bilseydim ben yollardım kamyonla ya. Biggrin
Güzel bir kapanış yapamasalar da. We are MYNAMe tam olarak diyemeseler de güzel bir video. Kalp ♥♥

ChaeJin'im çok şeker çok tatlı sesi var ama nedense şarkıda olgun çıkıyor. ♥♥ Her halinizle seviyorum sizi.
SeYong'um bu kalpte özelsin. ^^ ♥♥

SeYong maknaeye takmış durumda ama sevilmez mi o maknae ya. SeYong da tam anlamıyla bir zıpır yani hiç rahat duracağı yok. Liderin yüzünde de sanki yılların yorgunluğunun izleri var ya da ben çok efendiyimdir siz bu ufaklıklara bakmayın der gibi bakıyor. Biggrin
111113 세용 생일파티 & 팬싸인회 (To.팬 From.세용)
SeYong'un doğum günü ve imza günü vardı bugün.
Bugün SeYong'un doğum gününü 7 gün önceden kutlama gereği duymuşlar. O güne başka planları mı var acaba? Merak ettim doğrusu!
SeYong'um, bebeğim, fanları için yazdığı mektubu okuyor. Kalp O gülümsemesi bitiriyor beni ya.
İngilizceden çevirebildiğim kadarıyla sizlere neler okuduğunu kısaca özetleyeyim.
Kod:
Merhaba ben MYNAME de Seyong.
MYNAME'in ilk fan toplantısında bizimle olduğunuz için teşekkür ederim. Ben yaklaşık 5 yıldır stajyerim ve 1,5 yıldır MYNAME ile çıkış yaptığım için çok şanslıyım. 17 yaşında Seoul'e yalnız geldim ve annem babam ayrıldığında hiç kolay değildi. Ama staj dönemimde olan hayranlarım, şimdi bile, bu benim için daha kolay. Çok etkilendim ve bir sürü insanın doğum günü partime geldikleri için minnettarım.
Duraklar ve gözleri dolar.
Fanlar: Ağlama...
Çünkü şimdi buradayım, yalnız değil, MYNAME olarak.  O dönemde bize yardımcı olan kişilerin ayrı yeri var. Ve ben tüm bunları yaptığım için çok mutluyum, seviyorum.
Sonuna kadar bizimle beraber gider misiniz?
Fanlar: Evee...t
Size söz veriyorum.
Çok teşekkür ederim. Ayrıca bizim için bunu yapan H2 medya çalışanlarına büyük teşekkür ederim. Herkese çok minnettarım.
SeonJin noonayı biliyor musunuz? O bizim takım liderimiz. Boğazı acıyor ve onun yarın ameliyatı var. Bize bunu yaptığı için çok teşekkür ederiz. Gerçekten herkese çok çok teşekkür ederim. MYNAME hayranları sizi seviyorum.
SeYong o kadar güzel kalbin var ki. Sevilmeyecek gibi değilsin. İşte bu yüzden seni çok seviyorum. cry
Alt yazılı video hazırlanacak. Onay Hazırlık yapılıyor başkası yapmasın lütfen. ^^

111112 MYNAME 마이네임 - Message 메세지 (live)

111113 MYNAME 마이네임 - Message 메세지 (live)

(12-11-2011, Saat: 8:49)2DoNGHae94 yazdı: Bir 11.11.11 Çılgınlığı daha hysterical Çok tatlılar Kalp

Buna yorum yapmıştım ama şimdi çevirisini de duyunca tekrar yorum yapmak istedim. Biggrin

Burada üyelerin uyku alışkanlıklarından bahsediyorlarmış. Gerçekten çok ilginç. Biggrin
En canavar uykucu kim diye soruluyor hepsi ChaeJini gösteriyor. Biggrin
JunQ: GeonWoo hyung uyurken Japonca konuşuyor.
Taklidini Seyong yapıyor.
SeYong: (Japonca) Tanıştığıma memnun oldum ben GeonWoo.
InSoo: Jinie uyanırken değişik bir şekilde alkışlayarak uyanır.
SeYong: Bize gösterir misin nasıl yapıyor? Tamam InSoo şimdi ChaeJin.
SeYong&JunQ: Jinie uyan, gitmemiz için program var.
InSoo: 5,6,7,8 (alkışlar)
SeYong: İşte ChaeJin böyle uyuyor.

Süpersiniz çocuklar. hysterical Grubun deli uyuyanları belli oldu. Soru sorulunca bir tek bozulan lider ve maknaeydi. Biggrin

(14-11-2011, Saat: 4:08)SeoHara_Key yazdı: 111112 MYNAME 마이네임 - Message 메세지 (live)

111113 MYNAME 마이네임 - Message 메세지 (live)

(12-11-2011, Saat: 8:49)2DoNGHae94 yazdı: Bir 11.11.11 Çılgınlığı daha hysterical Çok tatlılar Kalp

Buna yorum yapmıştım ama şimdi çevirisini de duyunca tekrar yorum yapmak istedim. Biggrin

Burada üyelerin uyku alışkanlıklarından bahsediyorlarmış. Gerçekten çok ilginç. Biggrin
En canavar uykucu kim diye soruluyor hepsi ChaeJini gösteriyor. Biggrin
JunQ: GeonWoo hyung uyurken Japonca konuşuyor.
Taklidini Seyong yapıyor.
SeYong: (Japonca) Tanıştığıma memnun oldum ben GeonWoo.
InSoo: Jinie uyanırken değişik bir şekilde alkışlayarak uyanır.
SeYong: Bize gösterir misin nasıl yapıyor? Tamam InSoo şimdi ChaeJin.
SeYong&JunQ: Jinie uyan, gitmemiz için program var.
InSoo: 5,6,7,8 (alkışlar)
SeYong: İşte ChaeJin böyle uyuyor.

Süpersiniz çocuklar. hysterical Grubun deli uyuyanları belli oldu. Soru sorulunca bir tek bozulan lider ve maknaeydi. Biggrin

İnanmıyorum gerçekten inanılmaz bir grup ya. hysterical
Grubun fanı ne zaman açılacak?
Tasarımlar biter bitmez açılacak. Onay

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi