yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Myeong-Hye / 영문제목 (Kitap)

Myeong-Hye / 영문제목

Yazar: Kim So-Yeon
ISBN: 9788936442330
220 sayfa

Konu

Japon sömürge döneminde derinliği ve sağlamlığıyla dikkat çeken çocuklar için tarihsel bir romandır. Myeong-hye, öğrenim ve yaşam hakkında düşünceleriyle tutku dolu, eski kuşakların geleneksel zihniyeti karşısında doktor olma rüyası peşinde olan bir genç kızın hikayesini anlatıyor.

Kitabın kahramanı Myeong-Hye, dünya hakkında merak dolu bir genç kız. O çağdaş gelenekleri ve görüşleri reddederek, Seoul'de çalışabilmek için ailesini ikna ediyor.

Kaynak

[Resim: 9908665554b587d4db55.jpg]

English

Author: Kim So-yeon
ISBN: 9788936442330
220 pages

Subject

A historical novel for children set in the Japanese colonial era whose depth and soundness are noteworthy, Myeong-hye recounts the story of a young girl who, full of passion for learning and thoughts about life, pursues her dream of becoming a doctor in the face of the traditional mindset of older generations.

Myeong-hye, the protagonist, is a young girl who is full of curiosity about the world. Rejecting contemporary customs and views, she convinces her parents to let her study in Seoul.

Source
Alıntı:Senin ne düşündüğün benim için hiçbir zaman önemli olmadı,önemli olan benim ne düşündüğüm ve dilime yansıyanlardı... M'e'L'L...(;
Çok güzel bir kitaba benziyor, Meltem tesekkürler canim.
Song II Gook Ve Papatya

papatya yazdı:Çok güzel bir kitaba benziyor, Meltem tesekkürler canim.

Ilginizden dolayi ben tesekkür ederim ablacigim.
Alıntı:Senin ne düşündüğün benim için hiçbir zaman önemli olmadı,önemli olan benim ne düşündüğüm ve dilime yansıyanlardı... M'e'L'L...(;
Konusu feminizm sanirim, okumak nasip olur insallah. Tesekkürler Meltem. Smile
Bu kitaba bayildim. Emegine saglik canim. Onay
Sevdim ya ben bu kitabi. :dBiggrinBiggrin Okuyabilirim umarim tanitim için tesekkürler. Smile
Tanitim için tesekkürler. Smile

мƒ

Ebru&BüsRa...!

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi