yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
My Name is Kim Sam Soon / 내 이름은 김삼순 (2005)
My Name is Kim Sam Soon / 내 이름은 김삼순 (2005)

[Resim: photo7008.jpg]

Adı : 내 이름은 김삼순 / Nae I-reum-eun Kim Sam-soon
Alternatif isimleri : My Name is Kim Sam-Soon / My Lovely Sam Soon (KBFD-TV)
Tür : Romantik, Komedi
Bölüm : 16
Yıl : 2005
Kanal : MBC
Yönetmen : Kim Yoon Chul
Senaryo : Kim Do Woo

Oyuncular:

Kim Sun Ah -Kim Sam-soon
Hyun Bin Hyun -Jin-heon
Jung Ryu Won - Yoo Hee-jin
Daniel Henney -Dr. Henry Kim

Diğer Oyuncular:

Kim Ja Ok -- Park Bong-sook (Sam-soon un annesi)
Lee Ah Hyun -- Kim Yi-young (Sam-soon'un kız kardeşi)
Na Moon Hee -- Na Hyun-sook (Jin-heon' un annesi)
Suh Ji Hee -- Hyun Mi-joo (Jin-heon'un yeğeni)
Yoon Ye Hee -- Yoon Hyun-sook
Lee Kyu Han -- Min Hyun-woo
Lee Yoon Mi -- Jang Chae-ri
Yeo Woon Kye -- Ms. Oh
Kwon Hae Hyo -- Lee Hyun Moo (Şef)
Han Yeo Woon -- Lee In-hye
Kim Hyun Jung -- Jang Young-ja
Kim Ki Bang -- Ki Bang

Konusu:

Kim Sam Soon 30 yaşlarında bekar bir kızdır bir gece bir otel odasında başka bir kadınla sevgilisini basar ve ondan ayrılır bir hamur ustasıdır ve bir iş bulup hayatını işine adamaya karar verir fakat gittiği tüm görüşmelerde kapılar yüzüne kapanır Hyun Jin-heon un annesi çok zengin oteller zinciri olan bir kadındır ama oğlu ufak bir pastanenin işletmeciliğini yapmakta ısrarlıdır bir tesadüf eseri Hyun Jin-heon , Kim Sam Soon un yaptığı pastanın tadına bakar Smile ve onu işe almaya karar verir. Daha sonra annesinin evlenme ısrarlarına dayanamayan Hyun Jin-heon, Kim Sam Soon a 50 milyon Won karşılığında sahte sevgili olmayı teklif edecektir. Ölen babasının borçlarını ödemek zorunda olan Sam Soon bu teklifi kabul eder ama Hyun Jin-heon dan 3 yaş daha büyük olmasına rağmen ona karşı içinde sevgi oluşmuştur
Dizi kısaca bir pastahanede çalışan Kim Sam Soon ile Hyun Jin-heon'un karşılaşması sonucu aralarındaki sevgiyi işliyor.

-------------------------------------------------------------------

Title: 내 이름은 김삼순 / Nae I-reum-eun Kim Sam-soon
Also known as: My Name is Kim Sam-Soon / My Lovely Sam Soon (KBFD-TV)
Episodes: 16
Genre: Romance, Comedy
Broadcast network: MBC
Broadcast period: 2005-06-01 to 2005-07-21
Air time: Wednesday & Thursday 9:55 PM

Cast:

Kim Sun Ah -Kim Sam-soon
Hyun Bin Hyun -Jin-heon
Jung Ryu Won - Yoo Hee-jin
Daniel Henney -Dr. Henry Kim

Extended Cast:

Kim Ja Ok as Park Bong-sook (Sam-soon’s mom)
Lee Ah Hyun as Kim Yi-young (Sam-soon’s sister)
Na Moon Hee as Na Hyun-sook (Jin-heon’s mom)
Suh Ji Hee as Hyun Mi-joo (Jin-heon’s niece)
Yoon Ye Hee as Yoon Hyun-sook
Lee Kyu Han as Min Hyun-woo
Lee Yoon Mi as Jang Chae-ri
Yeo Woon Kye as Ms. Oh
Kwon Hae Hyo as Lee Hyun Moo (chef)
Han Yeo Woon as Lee In-hye
Kim Hyun Jung as Jang Young-ja

Synopsis:

The story revolves around a 29 year old chubby normal girl called Sam Soon. Being the third daughter of a rice mill owner, she has no special talents or abilities, save for her passion and skills in baking. She is also a certified patiesseur and dreams of changing her name and owning a shop of her own. After her breakup with her boyfriend, she managed to land herself in a big company working as a patiesseur for a rude and angsty 27-year-old man called Hyun Jin Heon. Both were in bad terms ever since they set eyes on each other. But one day, Sam Soon finds herself involved in his affairs and they ended up together. When things seem to go accordingly, Hyun Jin Heon’s ex-lover, Yoo Hee Jin, enters the scene and life for Sam Soon..couldn’t get much worse.
[Resim: photo7013.jpg]

[Resim: photo6977.jpg]
[Resim: photo6973.jpg]

[Resim: photo6974.jpg]
[Resim: photo7005.jpg]

[Resim: photo7006.jpg]

[Resim: photo7007.jpg]
Cidden güzelmis.
DÜNYA'DA HER SORUNUN CEVABI VARDIR
EĞER CEVABI YOKSA
SATEN SORUN DEĞİLDİR
Tesekkürler Esra ellerine saglik.
Bazi bölümlerini izlemistim. Happy0064

Gerçekten çok güzel ve eglenceli bir dizi. Askin, komedi penceresinden nasil göründügünü oldukça güzel islemisler. Smile Ee sonuçta Kore dizisi yok yok. Biggrin

Dizinin orjinal CD'si Çince dublaj ve altyaziyla mevcut. Biggrin

Paylasim için tesekkürler Esra.
Ya olamaz kalp kalbe karsi derler. Esracigim yani ben tam açicaktim ki bu konuyu geldim bir de ne göreyim sen açmissin. Biggrin
Neyse ellerine kolarina saglik valla bu zamndir bu dramayi nasil unuttuk da koymadik K-dDama arasina anlayamadim kendisi Kore'nin en çok izlenilen ve begenilen dramalari arasindadir.
nihan yazdı:Ya olamaz kalp kalbe karsi derler. Esracigim yani ben tam açicaktim ki bu konuyu geldim bir de ne göriyim sen açmissin.Biggrin
Neyse ellerine kolarina saglik, valla bu zamanadir bu dramayi nasil unuttuk da koymadik K-Drama arasina anlayamadim kendisi Kore'nin en çok izlenilen ve begenilen dramalari arasindadir.

Kesinlikle Nihan'im. Eger Hyun Bin oppam diyorsam bu konuyu mutlaka açmaliydim.Smile Kore'de bayagi popüler olmustu Hyun Bin bu drama sayesinde. Basrolde ki kizi ben pek begenmiyorum, rolünü harika yapiyor. Ama yakismiyorlar açikçasi.
nihan yazdı:Ya olamaz kalp kalbe karsi derler. Esracigim yani ben tam açicaktim ki bu konuyu geldim bir de ne göriyim sen açmissin.Biggrin
Neyse ellerine kolarina saglik, valla bu zamanadir bu dramayi nasil unuttuk da koymadik K-Drama arasina anlayamadim kendisi Kore'nin en çok izlenilen ve begenilen dramalari arasindadir.
(21-05-2008, Saat: 21:30)janghwa yazdı: Kesinlikle Nihan'im.Eger Hyun Bin oppam diyorsam bu konuyu mutlaka açmaliydim.Smile Korede bayagi popüler olmustu Hyun Bin bu drama sayesinde. Basroldeki kizi ben pek begenmiyorum , rolünü harika yapiyor. Ama yakismiyorlar açikçasi.

Valla bence de. Biggrin Yani Hyun Bin bu dramada o kadar yakisikli ve karizmatik geliyor ki bana anlatamam... Bir de ''Snow Queen'' var Sung Yu Ri ile orda da en iyi ikili ödülünü kapmisti. Onu da en yakin zamanda açacagim insallah. Happy0064

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi