yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
My Name is Kim Sam Soon / 내 이름은 김삼순 (2005)
Internetten izledigim ilk dizidir Biggrin Iyiki de izlemisim Smile Çok komik ve güzel bir dizi Onay Herkese tavsiye ederim Smile Emin olun çok güleceksiniz Biggrin
MUSLER'AŞK'
İtirazım var bu yalan dolana 
Benim şu dertlere ne borcum var ki tuttu yakamı bırakmıyor
Benim mutlulukla ne zorum var ki bana cehennemi aratmıyor

wiseacre_daisy <3
film seçimi yapanlara tavsiye ederim sikici bir dizi degil
hyun bin var bir kere kesinlikle izlenmeli Smile Smile
ama ama ama ama hyun bin gibi bir adama basrol diye verdikleri kadina bak!! cik cik!! neyse hyun bin hatrina listeme alinmistirSmile
ikinci kez ve aşkla..
Çok güzel ve eglenceli bir drama. Hyun Bin oppamin yine basarili bir çalismasi, tavsiye ederim. Onay Hyun Bin oppaaa nin gamzelerini öpmemek için kendimi zor tutmustum Blush
---------------------------------
[Resim: lee4.jpg]
Life cant get much better with K-Dramas !
*~ Lee Min Ho Oppaaa ~*
(08-09-2011, Saat: 13:50)gizemm yazdı: Çok güzel ve eglenceli bir drama. Hyun Bin oppamin yine basarili bir çalismasi, tavsiye ederim. Onay Hyun Bin oppaaa nin gamzelerini öpmemek için kendimi zor tutmustum Blush

evet katiliyorum.
yaa arkadaslar! Allah rizasi için su diziyi indirmeme biri yardim etsin ya Undecided çok çaresiz çok garip çok acinasi bi haldeyim Angel biz diziyi izlemeyi çok isteyipte bulamamk nasil bi duygudur bilir misinzTongue gerçekten yardim.. link bilen varsa söylesin Huh
Çok eglenceli ve komik bir diziydi hele kim sam soon adinin üstünde durulmasi çok hostuSmile
Iyi adamlar çirkindir.
Sevimli erkeklerin rezil karakteri vardir.
Sevimli, iyi kararterli erkekler evlidir.
Sevimli, iyi karakterli ve bekar erkekler fakirdir.
Sevimli, iyi karaketli, bekar ve zengin erkekler bizimle ilgilenmez.
Sevimli, iyi karakerli, bekar, zengin ve bizimle ilgili olan erkekler oyuncudur.
Sevimli, iyi karakerli, bekar, zengin ve bizimle ilgili olan ve oyuncu olmayan erkekler gaydir

haha kesinlikle dizinin en begendigim repligidir bu. Ayrica aklim da kalan birsey daha.....
sam soon(okunusu) ve Sam shik hyun bin oppayi böyle hatirlamak istemezdim ama :P^^
Sarang Een Ga Yo
Bu diziyi bana baya önerdiler izlemeye basladim. Güzel gidiyor simdilik Smile
(23-01-2012, Saat: 16:28)ffattoss yazdı: Iyi adamlar çirkindir.
Sevimli erkeklerin rezil karakteri vardir.
Sevimli, iyi kararterli erkekler evlidir.
Sevimli, iyi karakterli ve bekar erkekler fakirdir.
Sevimli, iyi karaketli, bekar ve zengin erkekler bizimle ilgilenmez.
Sevimli, iyi karakerli, bekar, zengin ve bizimle ilgili olan erkekler oyuncudur.
Sevimli, iyi karakerli, bekar, zengin ve bizimle ilgili olan ve oyuncu olmayan erkekler gaydir

haha kesinlikle dizinin en begendigim repligidir bu. Ayrica aklim da kalan birsey daha.....
sam soon(okunusu) ve Sam shik hyun bin oppayi böyle hatirlamak istemezdim ama :P^^

Bu diziyi izlemedim ama bayildim bu repliklere yaa ahhhhaa öldüm gülmekten mükemmel Biggrin Ve tamamen gerçek ne yazik ki Biggrin
[Resim: 18355402.jpg]

Dream High - You're Beautiful - My Princess - Can You Hear My Heart - BOF - My Fair Lady - Vampire Prosecutor- Full House 2

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi