yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.29/5 - 7 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Müthiş Hayaller...
Şimdi bir oyun gibi düşünelim.
Herkes bir üstündeki üyenin en sevdiği Koreli ile bir hayal kuracak.

Mesela benim üzerimde .... isimli biri var ve diyelim ki lee dong wook hayranı.
Ona kısa ama anlamlı bir hikaye yazacağım.

Örnegin;
.... üyeye anlatıyorum.

Bir gün Kore'ye gittin,uçaktan indin.Karşında bir kalabalık ve içlerinde Lee Dong Wook.Bir şeyler yapman gerekiyor.Sen çığlık çığlığaa bağırmaya başlıyorsun ve dikkatler senin üzerine toplanıyor.Herkes etrafina toplanıyor.
Ve tabii Lee Dong Wook da.Onun geldiğini görünce hemen onun kucağına bayılmış numarası yapıyorsun.O da seni alıyor kucağına,telaşlanıyor tabi..

gibi...

Ama konu dışında yazılan mesajlar silinecektir.

Hikayeyi yazan,alttakine kiminle hayal kurması gerektiğini yazsın.

Altımdaki üye,bana Kim Jeong Hoon'la bir hikaye bul!

TiLsimLi~ߣߣk üyesine anlatiyorum

Bir gün Kore'ye Kim Jeong Hoon'un konseri için gittin. Elinde kameran hazir gitmisken sahneyi ve kjhoon'u çekiyorsun; ama uzaktan degil de sahnenin altindan. Tam sarkisini bitirdigi anda gözüne sen ilisiyorsun ve malum senin turist oldugunu anliyor ve seni elinden tutarak sahneye çikariyor. Sen Türk oldugunu söyleyince çok seviniyor ve sevenlerine senin meraba demeni istiyor. Tabi sen korece iyi ögrendin. Korece merhaba diyorsun. (Tabi bunlari yaparken bayilmaman gerekiyor.) Sonra sahneden beraber inip kulise dogru giderken kjhoon sana tesekkür ediyor ve bir dahaki konserine davet ediyor.

Altimdaki üye bana da Kim Bum'la bir hikaye bul!
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

Hayalkusu'na

Kore'desin.Deniz kenarinda günes batiyor.Kimse yok,tek basina yürüyorsun.Karsidan Kim Bum geliyor.Sen onu görünce panikliyorsun.O seni görüyor,yanina geliyor oturuyor.
Söyle diyor;
Gün batimini izlemeyi çok severim.Bana bu yönden benziyorsun,diye söze basliyor.Tanisiyorsunuz.
Sonra her gittiginiz yerde karsilasiyorsunuz.Sonunda sana bir kahve içme teklifinde bulunuyor.Sen (seve seve Biggrin ) kabul ediyorsun.Konustugunuzda seni dizisinde onun esi olarak oynamaya davet ediyor.. Biggrin

kim jeong hoon istiyorum

Tilsimli bebek sana anlatiyorum.
Koreye gittin.Ama kayboldun ve çok korkuyorsun.Ama bulundugun yer çok kalabalik ve etrafta bir hareketlilik var.Sende merak edip oraya gidiyorsun ve o da ne?Kim Jeong Hoon orada.Tabi sen çok heyecanlaniyorsun.Hemen onun yanina gitmek için önündeki kizlari geçiyorsunBiggrin Tam Kim Jeong Hoon'a yaklasmissin ve o da sana bakiyor kizin biri seni çekiyor ve yere düsüyorsunAglaelsalla O anda Kim Jeong Hoon yanina geliyor ve seni yerden kaldiriyor.Seni çeken kizada bagiriyor o bir turist niye böyle davraniyorsun diyeBiggrin Seninle konusmaya basliyor tabi sen Korece konusuyosun onunla.En sonunda sana çok hos bir sohbetin var hadi birlikte yemek yemeye gidelim diyor ve yemek yemeye gidiyorsunuzBiggrin
Bana Rainle ilgili yazin lütfenBiggrin

sen koreye çalismak için gitmis birisin ve ünlü bir markanin magazasinda satis görevlisi olarak çalisiyorsun bir gün kim bum oraya alis verise geliyor sen onun dikkatini çekiyorsun amirine senin onunla ilgilenmen için talimat veriyor sende görevin olmadigi halde ilgileniyorsun kim bum her firsatta sudan sebeplerle seni görmeye geliyor senden hoslandigini itiraf ediyor sende ona diyorsunki sen çok yakisiklisin ben sürekli sana bakan kizlari kiskanarak hayatimi geçiremem pesimi birak lütfen

yoon eun hye kankim olsun isterdim altimdaki bana böyle bir hayal kurabilirsin
sen kore savasinda ölen dedenin mazarini görmek için koreye geliyorsun ve yoon eun hye nin dedeside bu savasta ölmüsSmile orada yoon merak edip yanina geliyor ve sohpet ediyorsunuz sonra sana yapacagi bir film çalismasinda oynaman için teklif veriyor ve sende kabul ediyorsun zaman geçtikçe ikinizde kismen arkadas oluyorsunuz..
bende lee jun ki için bir hayal istiyorum
"leejunki_ece"ye

Bir gün her zamanki gibi Korea-fans'a giriyorsun.Ve tüm site bir konu üzerinde durmus.Lee Jun Ki Türkiyeye geliyor!
Sen çok sasiriyorsun ama inanmiyorsun.Çünkü en büyük hayalin (onu görmek) bu kadar kolay olamaz diye düsünüyorsun.Ertesi gün biraz dolasmaya çikiyorsun ve evden epeyce uzaklasip,bulundugun yerin en sakin yerine gidiyorsun,orda kimse yok.Çimlere uzanip gökyüzüne bakiyorsun.Ve gökyüzüne bakarken Lee Jun Ki kafasini sana dogru egmis "bir saniye bakabilir misiniz?" diyor.Sen inanamiyorsun.Hemen kalkiyorsun.
Burayi çok begenigini ifade ediyor ve sizin karsidaki evi satin aldigini,artik orda yasayacagini söylüyor.
Birbirinize alisiyorsunuz iyice,her yere beraber gidiyorsunuz.Yediginiz içtiginiz ayri gitmiyor.
Böyle devam ediyor.. ^^

Kim Jeong Hoon'la istiyorum.

Basrahibe(Tilsimli~~B€b€k'e) Biggrin
Kim Jeong Hoon konser için türkiye'ye geliyor.Ama sen konserine gidemiyorsun.Bunun için çok üzgünsün.Tenha bir yerde yalniz basina dolasmaya çikiyorsun.Birden birine çarpiyorsun.Özür dilerim diyorsun.Ama karsindakine baktiginda gözlerine inanamiyorsun.Çünkü arsindaki Kim Jeong Hoon!.Hemen ona sariliyorsun.Ve onu ne kadr sevdigini anlatiyorsun.Kjh buna çok seviniyor:d Vee seni konser verecegi ülkelere götürmeyi istedigini söylüyor.Sen de tabi bayila bayila kabul ediyorsun..

Alttaki üye bana Se7en'le ilgili bir hikaye lütfen..Biggrin
Artık demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.
TiLsimLi~ߣߣk sana anlatiyorum..

bir gün korede kim jeong hoon yeni bir dizi çekiyor ve sende tam ordan geçiyorsun ve oturup kim jeongnu izliyorsun fakat oda ne kim jeong hoonun rol arkadasi yok hastaneye kaldirilmis.bi anda seni görüyor ve senin onu çok içten bi sevgiyle izledigini anliyor ve yönetmene senin dizide oynamani söylüyor ve böylece onun rol arkadasi oluyorsun Smile umarim begenmissindir

altimdaki üye! bana (dbsk) u-knowla ilgili bir hikaya bul.
dae jang geum'a :d

tatil için koreyi tercih etmissin ve yürüyüstesin :d spor salonua giriyorsun :d spor spor spor :d sonunda yoruluyorsun ve yorgun gözlerle çikisa dogru bakarken içeri sportif vücutlu kahramanimiz ''se7en'' giriyor :d senin enerji seviyen bir anda firliyor ve gözlerin açiliyor :d senin bu davranislarin se7enin ilgisini çekiyor ve ''bu sevimli bayanla tanisabilir miyim acaba?'' diyor :d sen tabi (kesinlikle :d) kabul ediyorsunve 2 aya kalmaz evlilik :d
''mutlu son''

bi rainle ilgili istiyorum

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi