23-02-2014, Saat: 23:14

Konuyu Oyla:
Music News from Korea
|
24-02-2014, Saat: 21:40
(Son Düzenleme: 24-02-2014, Saat: 21:41, Düzenleyen: Blingbling*.)
2NE1 Drops Dara & Minzy's Image Teasers for Their 'CRUSH' Comeback
2NE1 Dara ve Minzy'nin 'CRUSH' Geri Dönüşlerinin Tanıtım Fotoğrafları Yayınladı YG sözünü tuttu ve programa uygun bir şekilde 'CRUSH' albümü ilk tanıtım fotoğrafları yayınladı. 2NE1 çıkış şarkıları 'CRUSH' için tanıtım fotoğraflarını yayınladı. Şarkı R&B,reggae ve hiphop tarzında ve TEDDY tarafından hazırlandı. Blingbling* YG stuck to his word, releasing 2NE1's first teaser for upcoming album 'CRUSH' as scheduled! Just moments ago, 2NE1 revealed the first teasers to one of their title tracks, "Come Back Home". The song is a cross-over of R&B, reggae, and hip hop produced by TEDDY. 24.02.2014-allkpop ![]() ![]()
24-02-2014, Saat: 21:51
Girls' Generation's 'Mr.Mr' Mini Album is Officially Out!
Girls' Generation 'Mr.Mr' Mini Albümü Resmi Olarak Yayınladı SONEler beklediğiniz an sonunda geldi. Girls' Generation'ın 4.mini albümü 'Mr.Mr' yayınladı. Albüm daha öncede belirtildiği gibi birbirinden farklı pop, dans ve ballad tarzlarında 6 şarkı içeriyor ve çıkış şarkıları 'Mr.Mr.' Kızlar ilk geri dönüş sahnelerini 6 Mart'ta 'M! Countdown'da gerçekleştirecekler. Blingbling* Sones, the moment you have been waiting for is finally here! Girls' Generation released their 4th mini-album 'Mr.Mr'! As previously reported, the mini album contains 6 songs of all different genres, including ballad, dance, and synth pop, including title song "Mr.Mr". Girls will have their first comeback stage on March 6th on 'M! Countdown'. 24.02.2014-allkpop ![]()
24-02-2014, Saat: 22:06
2NE1 Drops Dara & Minzy's Image Teasers for Their 'CRUSH' Comeback
Girls' Generation's 'Mr.Mr' Mini Album is Officially Out! 24.02.2014-allkpop 2NE1 Dara ve Minzy'nin 'CRUSH' Geri Dönüşlerinin Tanıtım Fotoğrafları Yayınladı Girls' Generation 'Mr.Mr' Mini Albümü Resmi Olarak Yayınladı Blingbling* >>> https://www.facebook.com/KoreaFansWorld
25-02-2014, Saat: 21:51
2NE1's CL and Park Bom are Ready for 'CRUSH' with Their Teaser Photos
2NE1 CL ve Park Bom 'CRUSH' Tanıtım Fotoğrafları Yayınlandı 2NE1 Dara ve Minzy'den sonra "baddest female" CL ve Park Bom'un "CRUSH" tanıtım fotoğrafları yayınlandı. CL'in tanıtım fotoğrafı diğer şarkıları 'Mental Breakdown" yada "MTBD"yi anlatıyor. Park Bom'un fotoğrafı ise "Gotta Be You" şarkısını anlatıyor. Blingbling* Following her fellow members Dara and Minzy is the 'baddest female' herself, CL and Park Bom with their teasers for 2NE1's upcoming album 'CRUSH'! With her photo, CL promotes another one of their upcoming songs, "Mental Breakdown" or "MTBD". Park Bom is here to complete the teasing process with her stunning photo which promotes the song "Gotta Be You". 25.02.2014-allkpop ![]() ![]()
25-02-2014, Saat: 22:01
B1A4 Release Bonus Video for 'Who Am I' Album
B1A4 "Who Am I" Albümü için Sürpriz Video Yayınladı B1A4 2. albümleri "Who Am I" için fotoğraf çekimlerinden sürpriz video yayınladı. Çıkış şarkıları Lonely olan albümün büyük kısmını oğlanlar hazırladı. Jinyoung 'Lonely' dahil albümdeki 6 şarkılarını bestelerken, CNU'da 2 şarkıyı besteledi. Blingbling* B1A4 have released a bonus video for the album jacket photo shoot of their second album 'Who Am I'. The boys themselves had a big part in this album, which featured "Lonely" as its title track. Jinyoung composed 6 songs, including the title track, while CNU composed 2. 25.02.2014-allkpop ![]()
25-02-2014, Saat: 22:07
*2NE1's CL and Park Bom are Ready for 'CRUSH' with Their Teaser Photos
*B1A4 Release Bonus Video for 'Who Am I' Album 25.02.2014-allkpop *2NE1 CL ve Park Bom 'CRUSH' Tanıtım Fotoğrafları Yayınlandı *B1A4 "Who Am I" Albümü için Sürpriz Video Yayınladı Blingbling* >>> https://www.facebook.com/KoreaFansWorld
25-02-2014, Saat: 22:11
(Son Düzenleme: 25-02-2014, Saat: 22:24, Düzenleyen: Blingbling*.)
TVXQ Leave Fans 'Spellbound' in MV Teaser!
TVXQ Fanları için "Spellbound" Tanıtım Klibini Yayınladı Funk tarzında ki "Something" çıkış şarkısından sonra yeniden geri dönüyorlar. SM dana önceden:"TVXQ 12 şarkının yeniden düzenlenmesi ve 3 yeni şarkı içeren 7. albümleri "Spellbound" ile 27 Şubat'ta yayınlanacak."diye duyurmuştu. 3 yeni şarkının yer aldığı yeniden düzenlemelerden oluşan "Spellbound" albümünde üyelerin solo şarkıları da yer alıyor. Yunho "November with Love" ve Changmin "Heaven's Day " şarkılarını seslendirdi. Blingbling* TVXQ have released the video teaser for "Spellbound"! The follow-up title track to "Something" is of the soul funk genre. SM Entertainment previously announced, "TVXQ will release their repackaged 7th album 'Spellbound', which includes the 12 tracks from their 7th full-length album and 3 additional new tracks on the 27th." It has been revealed that the three new tracks in the repackaged album include "Spellbound" as well as the members' solo songs, Yunho's "November With Love" and Changmin's "Heaven's Day". 25.02.2014-allkpop ![]() Orange Caramel Reveals Single Album Cover and Release Date
Orange Caramel Albüm Kapaklarını Yayınladı ve Albümün Yayınlanma Tarihi Açıklandı Orange Caramel 3.teklileri "Catellena" için bir fotoğraf daha yayınladı. Maalesef ki albüm 12 Mart'ta yayınlanacak, yani daha çok vakit var. Blingbling* Orange Caramel has released another picture for their upcoming comeback with 3rd single 'Catallena'! Unfortunately, it appears the single will be released on March 12, so there is still some time to go. 25.02.2014-allkpop ![]()
26-02-2014, Saat: 0:41
*TVXQ Leave Fans 'Spellbound' in MV Teaser!
*Orange Caramel Reveals Single Album Cover and Release Date 25.02.2014-allkpop *TVXQ Fanları için "Spellbound" Tanıtım Klibini Yayınladı *Orange Caramel Albüm Kapaklarını Yayınladı ve Albümün Yayınlanma Tarihi Açıklandı Blingbling* >>> https://www.facebook.com/KoreaFansWorld |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi