yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Music News From Korea
Tez zamanda gel inşallah... cry Teşekkürler haber için. Smile

U-Kiss için çok sevindim. Smile Se7en için üzüldüm. Sad Haberler için teşekkürler. ^^
Teşekkürler. ^^
Yang Hyun Suk Reveals PSY’s New Single Was Changed Over Thirty Times

Yang Hyun Suk, PSY'ın Yeni Parçasına Otuzu Aşkın Düzenleme Yapıldığını Söyledi

PSY, Nisan ayında yeni bir parça yayınlayacak, ajansının CEO'su Yang Hyun Suk “Gangnam Style“ gibi hit olabilecek bu parça üzerinde büyük çaba sarfettiklerini söyledi.

Yang Hyun Suk, OSEN ile yaptığı röportajda düşüncelerini şöyle paylaştı, “PSY'ın dünya çapında hit haline gelen 'Gangnam Style' çıkış parçasını takiben Nisan ayında çıkaracağı parça için, PSY en iyi atışını yaptı ve şarkı üzerinde otuzu aşkın düzenleme yaptı.”

“PSY, bu dünya üzerinde tanıdığım insanlar arasında en tutkulu adam. PSY ülke ülke gezmesine ve yoğun bir programı olmasına rağmen, neredeyse beni her gün arıyor ve gelecek parça için önerilerini sunuyor. Yoğun programı arasında soğuk algınlığına yakalandıktan sonra bile sadece müziğini icra etmeye odaklandığını fark ettim. Tabii ki, ben de bir işkoliğim, ama PSY'ın yanında gerçekten yenilgiyi kabul etmeliyim.”

“Bence PSY'ı, bugün tanıdığımız PSY yapan tutkusu ve sürekliliği. PSY, ‘Gangnam Style’ parçasını besteleyen Yoo Gun abiyi de yanında Amerika'ya götürdü. Öğleden sonra konserlere ve programlara katıldı, geceleri de şarkı için kayıt yaptı, ve bir kaç ay bu şekilde yaşadı. Şarkı olumsuz koşullar altında çalıştıktan sonra yenilen meyve gibi iyi bir enerjiye sahip ve şarkının iyi sonuçlar getirmesini bekliyoruz.”

PSY yeni parçasını 13 Nisan'da gerçekleşecek olan konserinde yayınlayacak.

LikeAStar

Psy will be releasing his new single this April and his agency’s CEO Yang Hyun Suk revealed the endless effort put into creating another possible hit song to follow “Gangnam Style“.

Yang Hyun Suk shared in an interview with OSEN, “For Psy’s new single which will be released this April as the follow-up title track to ‘Gangnam Style’, which became a worldwide hit, Psy did his best and made over 30 adjustments to the song.”

“Psy is the most passionate man I know among all the people I know in this world. As Psy travels from country to country around the world and during his busy schedule, he would call me almost everyday and gave his suggestions on the next single. Even after he caught a cold due to his busy schedule, I noticed he continued to focus on creating music. Of course, I am a workaholic, but I have to really raise my two hands and feet in defeat in front of Psy.”

“I think Psy’s passion and persistence made him into the Psy we know today. Psy brought over Yoo Gun hyung who composed ‘Gangnam Style’ with him to the States. He would do concerts and broadcasts in the afternoon and record music at night, and lived that lifestyle pattern for a couple months. It is a song that came to fruit after working really hard under unfavorable conditions, so the feel of the song is good and we anticipate it will bring good results.”

Psy will unveil his new single for the first time at his upcoming concert on April 13th.

10.03.2013 - allkpop

[Resim: 20130308yanghyunsuk.jpg]
Img-music 
2BiC Teases Their “Bye Bye Love” MV

2BiC “Bye Bye Love” Klibinin Tanıtımını Yayınladı

Yetenekli vokal ikilisi 2BiC yakında hayranlarına yeni şarkısıyla serenat yapacak.

Kısa süre önce yayınlanan klip tanıtımında, 2BİC “Beni yalnız bırakma“ diyerek acı çekiyor ve “Bye Bye Love” şarkısının teması hakkında ipucu veriyor. ”Bye Bye Love,” grubun ‘Back to Black’ isimli ilk stüdyo albümünün çıkış parçası. Tanıtım, dalgın dalgın yürüdükten sonra kulaklığını takıp muhtemelen 2BİC'in şarkısını dinleyen bir adamı gösteriyor.

Şarkı, sevgilisinin gitmesine engel olmaya çalışan bir adamı anlatan sözleriyle grubun yeteneklerini gözler önüne seren bir R&B parçası.

‘Back to Black’ 14 Mart tarihinde yayınlanacak.

primadonna

Talented vocal duo 2BiC will soon be serenading fans with new music.

In the recently released MV teaser, 2BiC laments “Baby don’t leave me alone“, hinting at the theme for “Bye Bye Love” . ”Bye Bye Love” is the title track to their first full-length album, ‘Back to Black’. The teaser shows a man walking around somewhat
dejectedly until he puts on his headphones and begins grooving to a song, presumably, 2BiC’s track.

The song itself is described as a an R&B number showcasing the group’s skills with lyrics about a man who tries to hold onto a lover.

‘Back to Black’ will be released on March 14th.

11.03.2013 - allkpop

[Resim: 201207192bic.jpg]

♪♪FTISLAND
EvoL Releases Edgy Group Teasers for Upcoming Album, ‘Second Evolution’

EvoL Yakında Yayınlanacak ‘Second Evolution’ Albümünün Grup Tanıtım Fotoğraflarını Yayınladı

EvoL, Say ve Hayana‘nın geri dönüş tanıtım fotoğraflarının ardından J-DA, Yull ve Jucy'nin konsept fotoğraflarını yayınlamıştı! Şimdi de grup tanıtım fotoğraflarının ilk serisi çıktı. Anlaşılan bu geri dönüş, grup için ses getiren bir tanıtım döngüsü olacak.

EvoL geçen hafta 18 Mart tarihindeki bir çıkışla geri döneceğini açıklamıştı. Stardom Entertainment bugün hayranlarını albüm hakkında daha fazla ayrıntıyla birlikte iki grup tanıtım fotoğrafı yayınlayarak bilgilendirdi.

EvoL 18 Mart günü 2. mini albümü ‘Second Evolution’dan birkaç parçayı yayınlayacak ve dijital albüm çıkışı 19 Mart tarihinde gerçekleşecek. Albümün 20 Mart tarihinde raflardaki yerini alması planlanıyor.

primadonna

Following Say and Hayana‘s comeback teasers, EvoL revealed the concept photos for J-DA, Yull, and Jucy! Now the first set of group teasers are out and it looks like it’s going to be a raucous promotions cycle for the group.

Last week, EvoL announced that they were coming back with a release on March 18th. Today, Stardom Entertainment updated fans with more details on their new release, plus two group teasers.

EvoL with release several tracks from their 2nd mini-album ‘Second Evolution’ on March 18th at noon, with the digital album release taking place on March 19th. The offline release of the album is set for March 20th.

11.03.2013 - allkpop

[Resim: 130311evolgroupteaser60.jpg]

[Resim: 130311evolgroupteaser26.jpg]

♪♪FTISLAND
Teşekkürler primadonna...Smile

>>> https://www.facebook.com/KoreaFansWorld
Haberler için teşekkürler.Smile
İmzanız büyük olduğundan silinmiştir.
LUNAFLY to Rock Jakarta and Kuala Lumpur This Month!

LUNAFLY Bu Ay Cakarta ve Kuala Lumpur'u Sallayacak!

Güney Koreli indie rock grubu LUNAFLY, büyüleyici görüntüsü ve melodisiyle Youtube'da uluslararası boyutta ilgi topluyor. Sınırlı sayıda bilet mevcut olan F.Y.I. (En Sevilen Youtube İkonları) isimli etkinlik sayesinde Teo, Sam ve Yun üçlüsü mart ayında Cakarta (28/3) ve Kuala Lumpur'u (30/3) sallayacak!

Malezyalı organizatör Medley Encore (M.E.), Endonezya'nın Cakarta kentinde saat 18:30'da gerçekleşecek iki bölümden oluşan 250 kişilik samimi konser için Yamaha Music Endonezya Oditoryum'unu ayarladı. Gösteri, 2 gün sonra Malezya'daki Taylor’s Üniversitesi Lakeside Kampüsü'nde düzenlenecek etkinlikle devam edecek.

Yurt dışındaki hayranlarının sevgiye boğduğu LUNAFLY, bu turla bütün sevenlerini selamlamak için can atıyor. Sam şubat ayında, “Malezya ve Endonezya! Ziyaretimizi merakla bekliyor musunuz???” şeklinde bir tweet göndermişti.

primadonna

The indie rock band from South Korea, LUNAFLY, garners international attention through their captivating looks and melody on Youtube. And with the event label F.Y.I. (Favorite Youtube Icons) the trio Teo, Sam, and Yun will be rocking the March stage in Jakarta (28/3) and Kuala Lumpur (30/3) with limited edition tickets available!

Organizer Medley Encore (M.E.) from Malaysia has arranged Jakarta, Indonesia to be first in line for a very intimate, 250 seated concert with two categories at Yamaha Music Indonesia Auditorium at 6:30PM. The show is going to be followed by their Malaysia showcase 2 days after at Taylor’s University Lakeside Campus.

The boys, who are overwhelmed with their overseas fans, can’t wait to greet each and everyone of them through this tour. “So Malaysia and Indonesia! You guys looking forward to our visit???” tweeted member Sam back in February.

11.03.2013 - Korea.com

[Resim: 54357551059247899337711.jpg]

♪♪FTISLAND
Haber için teşekkürler Tuba. Opucuk

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi