yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Music News From Korea
Teşekkürler. Smile
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]
G.NA to Possibly Make A Comeback in March

G.NA Mart Ayında Dönüş Yapabilir

G.NA Mart ayında dönüş yapmak için hazırlıklarını tamamlıyor.

G.NA son ‘2013 United Cube Konseri‘ basın toplantısında, “Mart ayının başında yeni bir albümle dönüş yapacağım. Albümü tamamlamak için çok çalışıyorum, lütfen dört gözle bekleyin,” dedi.

Ayrıca yaklaşan Cube Entertainment konseri hakkındaki ayrıntıları da açıkladı: “Büyüyen Cube ailesiyle birlikte bir performans sergileyeceğiz ve bunun farklı yönlerimizi göstermek için büyük bir fırsat olduğunu düşünüyorum. B2ST üyeleri Yoseob ve Junhyung'la beraber bir performans hazırladım. Eğlenmek için geldiğiniz sürece, güzel vakit geçireceğinizi umuyorum.”

primadonna

G.NA is wrapping up preparations to attempt to make a comeback in March.

At the recent ‘2013 United Cube Concert‘ press conference, G.NA stated, “I’m coming back with a new album in early March. I’m working hard to finish up the album, so please look forward to it.”

She also revealed details about the upcoming Cube Entertainment concert: “We’ll be doing a collaborative performance with the growing Cube family, and I think it’s an opportunity to show difference sides of ourselves. I’ve prepared a performance with B2ST‘s Yoseob and Junhyung. Firstly, since you’ve come to enjoy yourselves, I hope you have fun watching it.”

02.02.2013 - allkpop

[Resim: 20130202gnacubeconcertp.jpg]

♪♪FTISLAND
Haber için teşekkürler. Bu geri dönüşü bekliyordum. Super
SHINee to Release New Japanese Single “Fire” in March

SHINee Martta Yeni Japonca Single'ı “Fire”ı Piyasaya Sürecek

SHINee’nin 13 Martta “Fire” isimli yeni bir Japonca single çıkaracağı açıklandı.

Grubun yedinci Japonca single’ının çıkış parçasının teması "bir anlığına alev alev yanarak parlayan aşkın sonucu” olacak. Şarkının sözlerini Ishiwatari Junji kaleme alırken, şarkı yapımcısı olarak BACHLOGIC görev alacak ve şarkıyı D.O.I mixleyecek. Bağlantı parçası olarak “MOON RIVER WALTZ” şarkısı bulunacak.

“Fire” hem sınırlı hem de normal sürümde piyasaya çıkacak. Sınırlı sürüm DVD “Fire”ın 2 video klibi ile birlikte yapım aşamalarından oluşan bir klip içerecek.

Min-Hee Chang^^

It’s been revealed that SHINee will be releasing a new Japanese single titled “Fire” on March 13th.

The title track for SHINee’s 7th Japanese single has the theme “the determination of love that blazes up like a moment of flame”. Ishiwatari Junji will write the lyrics, BACHLOGIC will serve as track-maker, and it will be mixed by D.O.I.. For its coupling tracks, the single will include the song, “MOON RIVER WALTZ“.

“Fire” will be released in both limited and regular editions. The limited edition DVD will contain 2 video clips for “Fire” as well as its making footage.

02.02.2013 - allkpop

[Resim: 20130202shinee600x448.jpg]
[Resim: 9VY5VO.gif]
Haberler için teşekkürler.
[Resim: i7zk0.gif]
Teşekkürler.^^
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]
HyunA Picks the Best “Trouble Maker” Parody

HyunA En İyi “Trouble Maker” Taklidini Seçti

4minute üyesi HyunA geçenlerde en iyi “Trouble Maker“ taklidini kimin yaptığı hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

2 Şubat tarihinde, Cube Entertainment‘ın Seoul'de düzenlenecek 4minute, B2ST, BTOB, komedyen Kim Gi Ri ve daha fazla katılımcıyla yapılacak aile konseri ‘2013 United Cube Concert-Cube Party‘ için basın toplantısı düzenlendi.

HyunA en sevdiği “Trouble Maker” parodisi sorulduğunda ‘You Who Rolled In Unexpectedly‘ dizisinde bayan oyuncu Kim Nam Joo'nun şarkı için yaptığı taklidi seçti.

HyunA, “Kim Nam Joo'nun dizide yaptığı ‘Trouble Maker’ taklidini gördüm ve annem çok beğendi. Bu yüzden [Kim'in taklidi] en çok aklımda kalan,” dedi ve ekledi, “Bunun dışında, ‘Trouble Maker’ için yapılan diğer taklitleri de izliyorum.”

’2013 United Cube Concert-Cube Party’ 21 Şubat tarihinde Japonya Yokohama'da devam edecek.

meishenme

4minute‘s HyunA recently shared her thoughts on who she thinks did the best parody of “Trouble Maker“.

On February 2nd, the press conference for Cube Entertainment‘s family concert, ‘2013 United Cube Concert-Cube Party‘, took place in Seoul with 4minute, B2ST, BTOB, comedian Kim Gi Ri, and more in attendance.

When asked to pick her favorite parody of “Trouble Maker”, HyunA selected actress Kim Nam Joo, who parodied the song in the drama ‘You Who Rolled In Unexpectedly‘.

HyunA said, “I saw Kim Nam Joo sunbae do a parody of ‘Trouble Maker’ in a drama and my mom really liked it. That’s why [her parody] is the most memorable.” She then added, “Outside of that, I’ve been watching various other parodies of ‘Trouble Maker’.”

The ’2013 United Cube Concert-Cube Party’ will continue in Yokohama, Japan on the 21st.

03.02.2013 - allkpop
[Resim: 20130202hyuna.jpg]

Teşekkürler. Onay
♥ Seni Çok Ama Çok Seviyorum DongHae'm ♥
Teşekkürler...Smile

>>> https://www.facebook.com/KoreaFansWorld

(03-02-2013, Saat: 15:41)meishenme yazdı: HyunA picks the best “Trouble Maker” parody

HyunA En İyi “Trouble Maker” Taklidini Seçti

4minute üyesi HyunA geçenlerde en iyi “Trouble Maker“ taklidini kimin yaptığı hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

2 şubatta,Cube Entertainment‘ın Seoul'de düzenlenecek 4minute, B2ST, BTOB, komedyen Kim Gi Ri,ve daha fazla katılımcıyla yapılacak aile konseri ‘2013 United Cube Concert-Cube Party‘ için basın toplantısı düzenlendi.
HyunA en sevdiği “Trouble Maker” parodisi sorulduğunda ‘You Who Rolled In Unexpectedly‘ dizisinde bayan oyuncu Kim Nam Joo'nun şarkı için yaptığı taklidi seçti.

HyunA “ Kim Nam Joo sunbaenin dizide yaptığı ‘Trouble Maker’ taklidini gördüm ve annem çok beğendi. Bu yüzden [Kim'in taklidi] en çok aklımda kalan.” dedi ve ekledi “Bunun dışında, ‘Trouble Maker’ için yapılan diğer taklitleri de izliyorum. ”

’2013 United Cube Concert-Cube Party’ 21 şubatta Japonya Yokohama'da devam edecek.

meishenme

4minute‘s HyunA recently shared her thoughts on who she thinks did the best parody of “Trouble Maker“.

On February 2nd, the press conference for Cube Entertainment‘s family concert, ‘2013 United Cube Concert-Cube Party‘, took place in Seoul with 4minute, B2ST, BTOB, comedian Kim Gi Ri, and more in attendance.

When asked to pick her favorite parody of “Trouble Maker”, HyunA selected actress Kim Nam Joo, who parodied the song in the drama ‘You Who Rolled In Unexpectedly‘.

HyunA said, “I saw Kim Nam Joo sunbae do a parody of ‘Trouble Maker’ in a drama and my mom really liked it. That’s why [her parody] is the most memorable.” She then added, “Outside of that, I’ve been watching various other parodies of ‘Trouble Maker’.”

The ’2013 United Cube Concert-Cube Party’ will continue in Yokohama, Japan on the 21st.

03.02.2013 Allkpop
[Resim: 20130202hyuna.jpg]
Teşekkürler ^,^

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi