yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Music News From Korea
YG çok naz yaptın ama. ^^ Bekliyoruz.

Haberler için teşekkürler. ^^
New Boy Group LC9 Makes Debut With MV for “MaMa Beat” (ft. Ga In) + ‘SKIRMISH’ Mini Album

Yeni Erkek Grubu LC9 “MaMa Beat” (ft. Ga In) Klibi ve ‘SKIRMISH’ Mini Albümü ile Çıkış Yaptı

LC9 ilk albümü 'SKIRMISH' ile nihayet resmi çıkışını yaptı!

Klibi şiddet sahneleri nedeniyle 19+ olarak derecelendirilen çıkış parçası "MaMa Beat" tabi ki albümde yer alıyor.

Elektronik müzik ile hip hop'ın harmanlandığı "Glitch-hop" tarzı şarkıya grubun şirket arkadaşı Ga In eşlik ediyor.

Min-Hee Chang^^

The members of LC9 are finally making their official debut as they drop their debut album ‘SKIRMISH‘!

Included in the album is of course the title track we’ve been hearing about, “MaMa Beat“, for which the MV is rated 19+ due to the violent scenes included.

The song itself is said to be of “Glitch-hop” style, fusing hip hop’s groove with electronica music, and features none other than their labelmate Ga In!

09.05.2013 - allkpop

[Resim: 20130509lc9skirmish600x.jpg]

[Resim: 9VY5VO.gif]
Teşekkür ederiz...Onay

>>> https://www.facebook.com/KoreaFansWorld

(09-05-2013, Saat: 20:41)Min-Hee Chang^^ yazdı: New Boy Group LC9 Makes Debut With MV for “MaMa Beat” (ft. Ga In) + ‘SKIRMISH’ Mini Album

Yeni Erkek Grubu LC9 “MaMa Beat” (ft. Ga In) Klibi ve ‘SKIRMISH’ Mini Albümü ile Çıkış Yaptı

LC9 ilk albümü 'SKIRMISH' ile nihayet resmi çıkışını yaptı!

Klibi şiddet sahneleri nedeniyle 19+ olarak derecelendirilen çıkış parçası "MaMa Beat" tabi ki albümde yer alıyor.

Elektronik müzik ile hip hop'ın harmanlandığı "Glitch-hop" tarzı şarkıya grubun şirket arkadaşı Ga In eşlik ediyor.

Min-Hee Chang^^

The members of LC9 are finally making their official debut as they drop their debut album ‘SKIRMISH‘!

Included in the album is of course the title track we’ve been hearing about, “MaMa Beat“, for which the MV is rated 19+ due to the violent scenes included.

The song itself is said to be of “Glitch-hop” style, fusing hip hop’s groove with electronica music, and features none other than their labelmate Ga In!

09.05.2013 - allkpop

[Resim: 20130509lc9skirmish600x.jpg]

LC9 süper geldi. Super Teşekkürler...^^
D.Mod. » 01.07.2011
Mod. » 19.07.2011
Süper Mod. » 18.08.2011
Koordinatör » 26.10.2011
Co-admin » 27.01.2012
Admin » 24.03.2012
S.Admin » 30.11.2012
Böyle klip görmedim. .084. Birbirlerinin ağzını, burnunu kırdılar maşallah. Dodgy Nasıl bir klip anlamadım, dayak yemek için neden de yok. Uyari Bayağı dikkatimi çektiler. Değişik bir grup ama Kore bir akıl düşünmesin klibe, sağı solu belli olmaz. Abaza Haber için teşekkürler. Alkis
SS501
Bu şafak saya saya biter mi ?
Klibi izlemeden önce Street Fighter tadında olmuş diye bir yorum okumuştum bir yerde, harbi Street Fighter gibiydi. Ama Street Fighter ve Tekken ile büyümüş biri olarak kesinlikle onlar daha eğlenceli. Biggrin Klibi beğendim ama şarkıyı düşünebiliriz. Sleepy Albümdeki diğer şarkılarını da dinledim SPICA'nın Anger şarkısının İngilizce versiyonu olan Hold On'a bayıldım. Smile Ha birde bu arada klip çoktan "şiddet ve kan" olguları yüzünden +19 almış bile, yatıp kalkıp MOGEF'in banlamadığına dua etsinler. Biggrin
INFINITE

SS501 / INFINITE / A-JAX / B.A.P

afazi'm ❤

Shinhwa Unleashes MV Teaser for “This Love”

Shinhwa “This Love” Klibinin Tanıtımını Yayınladı

Efsanevi idol grubu Shinhwa, geri dönüşü yaklaşırken hayranlarına "This Love" isimli yeni çıkış parçasının klibinin tanıtımını sundu!

Kore'nin en uzun ömürlü grubunun üyeleri 11. albümleri 'The Classic' ile sahnelere geri dönecek. Grup çıkış parçasının klibi için, 2006 yılında çıkardığı meşhur şarkısı "Once in a Lifetime"ın klibinin ve PSY'ın "Gangnam Style" klibinin yönetmenliğini yapan Cho Soo Hyun ile birlikte çalışarak ellerinden gelenin en iyisini yaptı.

Hongki ile birlikte 'We Got Married'ın bir parçası olarak hayranlar tarafından oldukça sevilen güzel Japon aktris Fujii Mina klipte kadın başrolü oynayacak.

Shinhwa Company, "Ekran üzerinden Shinhwa'nın akıl almaz koreografisini sergileyeceğiz. Grup kimsenin hayal bile edemeyeceği yeni bir yanını gösterecek ve bu 'tarihin en iyi koreografisi' olacak." şeklinde konuştu.

Ayın 16'sındaki geri dönüşlerini beklerken aşağıdaki tanıtım klibine göz atın!

Min-Hee Chang^^

As Shinhwa‘s comeback date rolls closer, we’re now being presented with the video teaser for this legendary idol group’s new title track “This Love“!

The members of this long running group will be returning with their 11th album ‘The Classic‘, and they’re pulling out all the stops by bringing director Cho Soo Hyun, who worked on “Gangnam Style“ as well as Shinhwa’s very own “Once in a Lifetime” back in 2006.

Starring as the female lead will be the beautiful Japanese actress Fujii Mina, who is currently enjoying lots of love from fans as part of ‘We Got Married Global‘ with Hongki.

Shinhwa Company previously said, “We’ll be revealing Shinhwa’s unimaginable choreography through the screen. They’ll be showing a new side that no one could have imagined, and it’ll be ‘the best choreography in history’.”

So check out the teaser below as we await their return on the 16th!

10.05.2013 - allkpop

[Resim: 20130510shinhwatheclass.jpg]

[Resim: 9VY5VO.gif]
SHINHWA. Kalp Teşekkürler.
[Resim: qVmCyoD.png]
*´¨`*☆I Love Hyun Joong ◔̯◔ ☆*´¨`*
>kore42 | My Best Friend<

Haber için teşekkürler.^^
Teşekkürler. ^^

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi