yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Music News From Korea
2PM Released “Come Back When You Hear This Song” + 10 Songs from ‘GROWN’

2PM “Come Back When You Hear This Song” Şarkısını + ‘GROWN’ Albümünden 10 Parçayı Yayınladı

Üstsüz tanıtım klibi ve hayranlarını son derece memnun eden fragmanın ardından, 2PM çıkış parçası “Come Back When You Hear This Song”un klibinin yanı sıra, albümün ikinci çıkış parçası “All Day I Think of You“ hariç bütün şarkıları yayınladı.

2PM Tokyo Dome konserlerini başarıyla tamamladıktan sonra, iki yıl aranın ardından çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Grup dört gözle beklenen ‘GROWN‘ isimli 3. albümünü yayınladı. R&B'den dans parçalarına ve hatta akustik şarkılara kadar geniş çapta çeşitlilik gösteren parçalarla 2PM üyeleri vokal ve yapımcılık yönünden kendilerini ne kadar geliştirdiklerini gösteriyorlar.

primadonna

After their topless video teaser, and trailer that left fans drooling for more, 2PM have revealed a music video for their title song “Come Back When You Hear This Song” as well as all the songs from their latest album, except the second title track, “All Day I Think of You“. (Now available on iTunes.)

With their successful Tokyo Dome concerts wrapped up, 2PM is going full speed ahead after a two-year hiatus. The group has revealed their highly anticipated 3rd album ‘GROWN‘. With a wide variety of songs, from R&B to dance tracks, to even acoustic songs, the 2PM members show their growth vocally as well as on the production side, as they have many album credits to their names.

06.05.2013 - allkpop

[Resim: 1305062pmgrownalbumcove.jpg]

Back to Square One

I’m Sorry

Today Marks the 1st Day

Dangerous

Just For Today

Game Over

Coming Down

Go Back

Love Song

Suddenly

♪♪FTISLAND
Haberler için teşekkürler. Smile
A New Soloist, a Group Debut, or a Comeback, “Who’s Next?” at YG Entertainment?

YG Entertainment'ta Yeni Sanatçı, Grup Çıkışı ve ya Geri Dönüş, “Sıradaki Kim?”

Tartışma yaratıcıların ustası YG Entertainment SMS kanalı gizemli bir tanıtım fotoğrafı yayınlarak tekrar gündeme geldi.

Kısa bir süre önce YGE Resmi Twitter sayfası ”[WHO’S NEXT?]“ posteri ile bir gönderi paylaştı. Başka hiçbir bilgi verilmedi... tabi ki bu spekülasyonları durdurmadı. YGE yayınlamalarındaki erteleme sayılarına bakılırsa, poster Kang Seung Yoon'un çıkış albümü, 2NE1'nın uzun süredir ertelenen geri dönüşü veya Taeyang'ın yeni solo çıkışına ait olabilir.

2NE1 yazısının posterdeki diğer yazılardan büyük olması tüm dikkatleri üzerine çekti. Ancak, Bom, Seungri, G-Dragon, Taeyang, Daesung ve T.O.P ile aynı listede olmasına rağmen henüz solo albüm/single yayınlamayan CL de göze çarpıyor. Böylece posterin özellikle son röportajında solo çalışmasından bahseden, CL'i ifade ettiği spekülsyonları ateşlendi.

Unutulmayanlardan bir tanesi de birkaç rastgele tanıtım fotoğrafından sonra iptal olmuş gibi görünen, yeni kız grubu. Durum ne olursa olsun, tanıtım fotoğrafı YGE için dikkatleri 28 Mayıs'taki habere çekerek görevini tamamladı.

YGE'nin twitter hesabını gören hayranlar matematiksel analizler ve spekülasyonlarla doldurdu: “2+0+1+3+0+5+2+8=21“, “2NE1 geri dönüşü için diğer herkes gibi meraktan ölüyorum!! ama memnuniyetle Kang Seung Yoon çıkışını da alabilirim. Prensim <3“, “YG'nin kendisinin geri dönüşü olmalı… duhhhh!“, “Sen bile kimin sıradaki olduğunu bilmiyorsun. komik“.

LikeAStar

The master of trolling who operates YG Entertainment‘s SNS channels is at it again, releasing yet another ambiguous teaser.

A short while ago, YGE’s Official Twitter tweeted the above poster along with, ”[WHO’S NEXT?]“. No other information was provided… of course, though that hasn’t stopped speculations. Given the number of delayed YGE releases, the poster could refer to Kang Seung Yoon‘s debut album, 2NE1‘s much-delayed comeback, or Taeyang‘s new solo release.

The fact that the 2NE1 text is larger than the other text on the poster is getting much interest. However, we also see that CL, who has as yet to release solo album/single since her is listed alongside Bom, Seungri, G-Dragon, Taeyang, Daesung, and T.O.P, who have all released solo work. Thus, fueling speculation that the poster is referring to a CL solo album, particularly since she mentioned working on her solo in a recent interview.

One can’t forget the sidelined new girl group, who after a few random teasers seemed to have gone back into hibernation. Whatever the case, the teaser has done it’s job in getting people waiting with anticipation for YGE to make their May 28th revelation.

Fans who saw the tweet flooded YGE’s twitter with interesting mathematical analysis and speculations including: “2+0+1+3+0+5+2+8=21“, “Dying for 2ne1 comeback just like everyone else!! but I’ll gladly take Kang Seung Yoon debut as well. My prince <3“, “It would be YG himself coming back… duhhhh!“, “Even you don’t know who’s next. lol“.

06.05.2013 - allkpop

[Resim: 130506yglifewhosnext600.jpg]
Teşekkürler. Onay
LC9 Release Teaser for “Mama Beat”

LC9 “Mama Beat”in Tanıtım Klibini Yayınladı

Daha önceden 'Brown Eyed Boys' lakabı verilen grubun resmi adı 'League of Competition#9' ('Rekabet Ligi#9')'ın kısaltılmışı olan LC9. Şu ana kadar grubun altı üyesi de tanıtıldı: J-Hyo, RASA, King, AO, Jun ve E.Den.

LC9 9 Mayıs'ta çıkış yapacak.

Min-Hee Chang^^

The group, previously nicknamed ‘Brown Eyed Boys‘, is going by the official name of ‘League of Competition #9‘, which is abbreviated as LC9. We’ve currently been introduced to six of the members: J-Hyo, RASA, King, AO, Jun, and E.Den.

LC9 will be making their debut on May 9.

06.05.2013 - allkpop

[Resim: 20130506lc9mamabeat600x.jpg]

[Resim: 9VY5VO.gif]
Teşekkürler. ^^
LC9! Super
Güzel bir tanıtım olmuş. MV'yi bekliyoruz. Biggrin
Haber için teşekkürler.^^
Crayon Pop to be Joined by 6th Member Arisa for Japanese Promotions

Crayon Pop'a Japonya Tanıtımlarında Altıncı Üye Arisa Eşlik Edecek

Crayon Pop'a Japonya'daki tanıtımlarında Japon bir üye katılacak!

Grubun ajansı Chrome Entertainment'ın yönetim kurulu başkanı, “Crayon Pop’un Japon üyesi ‘Arisa’ 19 Mayıs tarihindeki konserde gruba katılacak,” dedi. Kafası karışan hayranlar için, “Grup Japonya'da 6 üyeli, Kore'de 5 üyeli olacak,” açıklamasını yaptı.

Yeni üyenin adı Sekine Arisa ve bir hayran ve yönetim kurulu başkanı arasında geçen bir tweet sohbetine göre Arisa Kore'deki Dongguk Üniversitesi'nde öğretim gören bir değişim programı öğrencisi.

Yönetim kurulu başkanı Crayon Pop’un dönüş söylentilerini de bu konu hakkında soru soran bütün hayranlar için, “Grubun dönüşü çok yakında…” açıklamasını yaparak onayladı.

primadonna

Crayon Pop will be joined by a Japanese member for their Japanese promotions!

The CEO of their label Chrome Entertainment revealed, “At the earliest, Crayon Pop’s Japanese member ‘Arisa’ will be revealed at the May 19th’s concert.” For confused fans, he confirmed, “They will have 6 members in Japan and 5 members in Korea.”

The new member’s full name is Sekine Arisa, and she seems to be an exchange student at Dongguk University in Korea judging by the tweets exchanged between a fan and the CEO.

He also confirmed Crayon Pop’s rumored comeback, saying, “Their comeback is soon…” for all the eager fans who had been asking.

07.05.2013 - allkpop

[Resim: 20121211crayonpop.jpg]

♪♪FTISLAND
B1A4 Asks You “What’s Going On?” with the release of their MV

B1A4 Klibini Yayınlayarak “Neler Oluyor?” (“What’s Going On?”) Diye Sordu

B1A4 mini albümünü takiben ”What’s Going On?” (veya “What’s Happening?“) klibi yayınladı.

Albüm geçtiğimiz gün online müzik sitelerinde yayınlandı ve bugün ise Kore'de raflarda yerini aldı.

Min-Hee Chang^^

B1A4 has followed up their mini album release with the MV for ”What’s Going On?” (or “What’s Happening?“).

The album was made available for download online previously, but only hit the shelves today in Korea (May 7th).

07.05.2013 - allkpop

[Resim: 20130430b1a4.jpg]

[Resim: 9VY5VO.gif]
Haber için teşekkürler.^^
Şarkı çok hoş! Kalp

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi