yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Muhteşem Dostluk...
Terry Malloy yazdı:Dizinin ilk bölümünde Küçük Yona, Jang Bo Go ile Çin'e gitmek için köyden kaçmislardi. Denize atlayip firar edeceklerdi. Hatta Yona Jang Bo Go'ya güvenip ilk denize kendisi atlamisti.

Tas Ocaginda esir iken Jang Bo Go fazlasiyla acikmis olan Jang Bo Go 'ya yemegini vermisti.

Jang Bo Go'nun Yi Sa Do'nun kampina tek basina gitmesine göz yummamis, o reddetmesine karsilik onunla gitmis ve onu kollamisti.

Iste paylasmayi seven, birbirini her tehlikede kollayan, ne olursa olsun güvenlerini hiç eksik etmeyen fedakarliklarla dolu pirlanta gibi bir dostluk.
Çok güzel anlatmissiniz....

Denizler İmparatoru
bazen düsünüyorum da acaba bunlar gibi olamasa da bunlarin birazcik uzagindan geçenSmile bir dostum olabilecek miConfused
nurdan_yeom yazdı:bazen düsünüyorum da acaba bunlar gibi olamasa da bunlarin birazcik uzagindan geçenSmile bir dostum olabilecek miConfused

Güzel düsünce canim..Uzagindan geçen var amaSmile

Denizler İmparatoru
nurdan_yeom yazdı:bazen düsünüyorum da acaba bunlar gibi olamasa da bunlarin birazcik uzagindan geçenSmile bir dostum olabilecek miConfused

Allah var ya gerisi bos Biggrin bunu iyi anladim en sevdigin ve deger verdigin kisi bile hatta bilerek sana karsi kirici olunca yalan söyleyince geriye tek yüce Allah kaliyor insanin sevgisi daha da büyüyör hatta arkadaslarima artik kirilmiyorum çünkü onlarin sayesinde (bana karsi yaptiklari hatalardan bilerek yada bilmeyerek) Rabbime inanin sevgim daha bi artiyor bazen jangbogo olursunuz dostunuz olur bazende kimseniz kalmaz o zaman da lady janghwa nin kalbi kalblerimize akseder
Dodt dedigin böle olur iste...Smile
gerçek bir dost yona.
Süper Dostular!Baska Hangi Kelime Ifade Edebilir ki.
Onlara bakarken bir mucize görüyordum..

Denizler İmparatoru
Daha filmin ilk basinda ''atlayin hadi'' derken sonra yonanin öne çikip atlamasi sonra j.bogo nun atlayip ben onlari öbürküleri için demistim demesi bile her seyi anlatiyor...
Hayat ayakta tutunacak bir kaç dal olunca zar zor ilerliyor...Ne sansliydilar ki,ikisi öyle bir dal olmuslardi ki,ne rüzgarlar ne kasirgalarda kirilmadilar...

Denizler İmparatoru

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi