10-02-2007, Saat: 1:41
onlarin dostluklarina hayran olmamak mümkün mü?? insanin böyle bir dostu olunca hayattan baska ne isteyebilirki bu dizi sirf bu dostluk için bile izlenir....
Muhteşem Dostluk...
|
10-02-2007, Saat: 1:41
onlarin dostluklarina hayran olmamak mümkün mü?? insanin böyle bir dostu olunca hayattan baska ne isteyebilirki bu dizi sirf bu dostluk için bile izlenir....
10-02-2007, Saat: 2:09
10-02-2007, Saat: 2:30
Meralcim bende bunu ariyordum çok güzel ya müthis bir özet olmus çok basarili bir çalisma hem senin (ekledigin için) hemde burciinin ellerine saglik
![]()
11-02-2007, Saat: 20:21
tesekkür ederim burcii çok güzel olmus insanin okurken bile yüregi burkuluyo...
![]() hehe bende bir primadonna'yım
14-02-2007, Saat: 0:20
ebru_yeom yazdı:onlarin dostluklarina hayran olmamak mümkün mü?? insanin böyle bir dostu olunca hayattan baska ne isteyebilirki bu dizi sirf bu dostluk için bile izlenir.... çok güzel demissin canim bu dizi sirf bu dostluk için bile izlenir ![]() ablacim bu çalismayi ekledigin için sana tesekkürler ![]() ![]()
10-04-2007, Saat: 15:54
Onlarin ki dostluktan hatta kardeslikten bile öte birseydi.
Hakkınızı helal edin. ~
12-04-2007, Saat: 18:57
BI DAKKA ben bunleri kardes saniyodum arkadaslarmi?hadi canim daha neler e yok artik
aksamyildizi yazdı:burcii lakapli arkadasimizin MUHTESEM çalismasi konumuzu özetlemektedir!!! Ellerine saglik çok mükemmel olmus... ![]() Ölüme bile giderken hep yan yana oldular.birbirlerinin acisini paylastilar.aç kaldilar ama yilmadilar.....ölümden döndüler ölümün üstüne gittiler sevdiler sevildiler o mutluyken oda hepmutlu oldu o aglarken o öbüründen daha çok agladi......yani herseyleri ayniydi... mutluykende aci çekerkende hep tek yumruk oldular........ALLAH'ta herkeze böyle dost nasip eder insallah...AMIN.......
İmzanızın ebatı çok büyük olduğu için silinmiştir.
08-06-2007, Saat: 23:19
katiliyorum
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|