yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Muhteşem Dostluk...
onlarin dostluklarina hayran olmamak mümkün mü?? insanin böyle bir dostu olunca hayattan baska ne isteyebilirki bu dizi sirf bu dostluk için bile izlenir....
burcii lakapli arkadasimizin MUHTESEM çalismasi konumuzu özetlemektedir!!!
Keske böyle bir dostum olsa dedirtiyor herkese...
[Resim: dostluk4jrzw8.jpg]
Meralcim bende bunu ariyordum çok güzel ya müthis bir özet olmus çok basarili bir çalisma hem senin (ekledigin için) hemde burciinin ellerine saglik Smile
tesekkür ederim burcii çok güzel olmus insanin okurken bile yüregi burkuluyo...
[Resim: ftislandfanclub.png]

hehe bende bir primadonna'yım
ebru_yeom yazdı:onlarin dostluklarina hayran olmamak mümkün mü?? insanin böyle bir dostu olunca hayattan  baska ne isteyebilirki bu dizi sirf bu dostluk için bile izlenir....

çok güzel demissin canim bu dizi sirf bu dostluk için bile izlenirSmile aslinda aralarindaki bagi anlatmak için dostluk kelimesi bile yetersiz kalir öyle muhtesem bi bag varki aralarinda dosttan kardesten öteler...

ablacim bu çalismayi ekledigin için sana tesekkürlerSmile burcii sana da bu muhtesem çalismayi yaptigin için tesekkürler ellerine saglikHappy0064
Onlarin ki dostluktan hatta kardeslikten bile öte birseydi.
Hakkınızı helal edin. ~
BI DAKKA ben bunleri kardes saniyodum arkadaslarmi?hadi canim daha neler e yok artik
acilar bir kat daha artirdi dostluklarini
emperor of the sea
aksamyildizi yazdı:burcii lakapli arkadasimizin MUHTESEM çalismasi konumuzu özetlemektedir!!!
Keske böyle bir dostum olsa dedirtiyor herkese...
[Resim: dostluk4jrzw8.jpg]

Ellerine saglik çok mükemmel olmus...Smile
Ölüme bile giderken hep yan yana oldular.birbirlerinin acisini paylastilar.aç kaldilar ama yilmadilar.....ölümden döndüler ölümün üstüne gittiler sevdiler sevildiler o mutluyken oda hepmutlu oldu o aglarken o öbüründen daha çok agladi......yani herseyleri ayniydi...
mutluykende aci çekerkende hep tek yumruk oldular........ALLAH'ta herkeze böyle dost nasip eder insallah...AMIN.......
İmzanızın ebatı çok büyük olduğu için silinmiştir.
katiliyorum

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi