29-06-2010, Saat: 19:47
(Son Düzenleme: 04-09-2013, Saat: 20:42, Düzenleyen: hacer-dbsk.)
Muan Yaksil Soybean Paste (Muan Yaksil Soya Ezmesi)
![[Resim: brar.jpg]](http://img94.imageshack.us/img94/3130/brar.jpg)
Hemen hemen bütün Kore gıdaları tuzlu olduğu için soya sosu, soya salçası ve kırmızı biber salçası, 'Jang'in tadı yemeğin tadında önemli bir rol oynar. Kore halkının uzun süredir soya ezmesi yediği tahmin edilmektedir. Bunun nedeni ülkemizden kaynaklanır, fasulye, soya ezmesinin malzemesidir.
Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız!
English
Because the saltiness of almost all Korean foods is controlled by soy sauce, soybean paste and red pepper paste, the taste of 'Jang(sauce or paste)' plays a crucial role in the taste of the food.It is estimated that our nation has been eating soybean paste since ever so long. This is because the bean, the material for soybean paste, is originated from our country.
For Details Click!
Kaynak - Source
![[Resim: brar.jpg]](http://img94.imageshack.us/img94/3130/brar.jpg)
Hemen hemen bütün Kore gıdaları tuzlu olduğu için soya sosu, soya salçası ve kırmızı biber salçası, 'Jang'in tadı yemeğin tadında önemli bir rol oynar. Kore halkının uzun süredir soya ezmesi yediği tahmin edilmektedir. Bunun nedeni ülkemizden kaynaklanır, fasulye, soya ezmesinin malzemesidir.
Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız!
English
Because the saltiness of almost all Korean foods is controlled by soy sauce, soybean paste and red pepper paste, the taste of 'Jang(sauce or paste)' plays a crucial role in the taste of the food.It is estimated that our nation has been eating soybean paste since ever so long. This is because the bean, the material for soybean paste, is originated from our country.
For Details Click!
Kaynak - Source