yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Monopoly / 모노폴리(2006)
Monopoly / 모노폴리 (2006)

Yıl: 2006
Süre: 91 dk.
Yönetmen: Hang-bae Lee
Senaryo: Hang-bae Lee
Türü: Suç / Gizem / Heyecan

Oyuncular:

Shawn Connell
Dae-su Han
Hie-jeong Kim
Seong-su Kim
Dong-kun Yang
Ji-min Yun

Konusu:

Kyung-ho(Dong-kun Yang ), içine kapanık, kendi halinde ve yalnız yaşayan bir bilgisayar dahisidir. Kendi yalnızlığından ürettiği bir hayal dünyasında yaşamaktadır. Bir gün John takma adlı gizemli bir kişiyle karşılaşır. Hayal dünyasında beklediği kişinin John olduğuna inanmaktadır. John'un(Seong-su Kim) arkadaşı çekici bir kadın olan Elly'nin (Ji-min Yun) de cazibesiyle Kyung-ho, onların karanlık dünyalarına giriş yapar.

John, dünyadaki para hareketlerini yöneten gizli bir oluşumun üyesi olduğunu söyler ve Kyung-ho'dan kapalı sistemleri kırarak para transferlerini yönlendirmesini ister. Biraz korku, biraz merak ve biraz da heyecanla Kyung-Ho bu teklifi kabul eder. Ancak bu kabulleniş Kyung-Ho'nun sınırlarını kestiremediği, karanlık ve karmaşık işlerin döndüğü ve geri dönüşü olmayan bir dünyaya adım atmasını sağlar.

English

Year: 2006
Time: 91 min.
Director: Lee Hang-bae
Screenwriter: Lee Hang-bae
Genre: Crime / Mystery / Excitement

Cast

Shawn Connell
Dae-su Han
Hie-jeong Kim
Seong-su Kim
Dong-kun Yang
Ji-min Yun

Synopsis:

Kyung-ho is a genius computer programmer who manages the on-line networks of all banks in Korea. One day, he accidentally runs into a man, John, who is an attractive businessman. John invites Kyung-ho to experience his lifestyle in high society. Through these lavish escapades, Kyung-ho is awakened to his hidden desires. As Kyung-ho finds out about a secret project John is working on, John asks him to join him in a plan to illegally withdraw small amounts of money from all the bank accounts across Korea by using Kyung-ho’s genius computer programming skills. With absolute trust in John, Kyung-ho finally joins this huge con game against Korea. Will John and Kyung-ho, who dream of being on top of the world, be the winners of this game?

Güzel bir film 'e benziyor. Tesekkür ederiz..
Heyecanli bir filme benziyor konu için tesekkürler Eyüp
Izlemenizi tavsiye edebilecegim filmlerden biri. Biraz agir ilerleyen ama çok mükemmel bir sonla biten bir film.

Güzel bir filme benziyor paylasim için tesekkürler.
Bu filmi internetten indirmistim, piyasada yok çünkü, fakat tam sonunu yaklasmisti ki takilip kaldiSad sonu nasil bitti? yardimci olur musun? altyazilarini bile okudum ama bisey anlamadim..
digitalhero yazdı:izlemenizi tavsiye edebilecegim filmlerden biri. biraz agir ilerleyen ama çok mükemmel bir sonla biten bir film.
I'm Sorry I Love You // A Love to Kill // Cain and Abel // Daisy FAN

Özel mesajla size anlatmaya çalisirim.

Çok güzel bir filme benziyor...Çok tesekkürlerSmile
Güzel bir film.Ben izledim.Sonu gerçekten çok güzel.Paylasim için tesekkürler.
●gσσηg ● αηgєℓℓ ●

●υ кιѕѕ ● ѕнιηєє ● ѕυנυ● вιgвαηg ● ѕѕ501 ●
Güzel bir filmdi. Tesekkürler digitalhero..

I'm Sorry I Love You // A Love to Kill // Cain and Abel // Daisy FAN

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi