yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.75/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Micky / Park Yoo Chun (박유천 )
(24-01-2009, Saat: 14:19)sasa yazdı: Deniz çok güzel resimler çok tesekürlerSmile

Begenmene sevindim canimSmile
İmzanız kuralla uymadığı için silinmiştir
2PM
Deniz resimler için tesekkürler:d bunu bugün kaçanici yazisim bilmiyorum:d
Micky ye bu saç hiç yakismamis ya..sasirtici derecede sevimliBiggrin

...sufiyye falls in love...

ALWAYS KEEP THE FAITH
Saç seklini degistirdi eskisi biraz garipti ama bence oda yakisiyordu...benim askima hersey yakisior Smile

[Resim: 13d68e3fb9a28f68c8490acsr6.gif]
[Resim: 026a815d70048b56a6aa1f1nz6.jpg]

[Resim: chunniefanmeetfgm2jx0hz0.jpg]
[Resim: chunniefanmeetfgmqa0am1.jpg]
[Resim: hsfdsm2.png]

[Resim: 17227867yi9.png]
İmzanız kuralla uymadığı için silinmiştir
2PM
Bunlar Sibirya' dan falan mi geliyor yha Biggrin Biggrin

Bende anlamadim, hadi bizim Erzurum falan olsa anlarim, ama tüylü tüylü kalin kalin giyiniyorlar masallah, neyse aman hasta olmasinlar kalin giyinsinlerBiggrinBiggrinAllahraziAllahrazi
Ben bu Micky nin Rising Sun da ki gülüsünü çok seviyorum çok seker gülüyor Japonca versiyonundakinde çok sirin çikmis Biggrin

Bu arada uzun kesim siyah ve dik saçlar yakisiyor ben öyle daha çok beyeniyorum yüzü kendine geliyor Biggrin
DBSK FAN CLUB
Dae Jang Geum FAN CLUB
Saraydaki Mücevher Fan Club
Mblaq FAN CLUB
(07-02-2009, Saat: 23:01)Jung-hoon yazdı: Ben bu Micky nin Rising Sunda ki gülüsünü çok seviyorum çok seker gülüyor Japonca versiyonundakinde çok sirin çikmis Biggrin

Bu arada uzun kesim siyah ve dik saçlar yakisiyor ben öyle daha çok beyeniyorum yüzü kendine geliyor Biggrin

Bencede sana katiliorum ama bence o her haliyle seker. Bu halini çok kimse begenmiyor ama benim gözüme nedense hep sirin gözüküyor.

Benim gözüme de hep sirin görünüyor Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi