(24-01-2009, Saat: 14:19)sasa yazdı: Deniz çok güzel resimler çok tesekürler
Begenmene sevindim canim

Micky / Park Yoo Chun (박유천 )
|
(24-01-2009, Saat: 14:19)sasa yazdı: Deniz çok güzel resimler çok tesekürler Begenmene sevindim canim ![]()
Deniz resimler için tesekkürler:d bunu bugün kaçanici yazisim bilmiyorum:d
Micky ye bu saç hiç yakismamis ya..sasirtici derecede sevimli ![]() ...sufiyye falls in love...
ALWAYS KEEP THE FAITH
Saç seklini degistirdi eskisi biraz garipti ama bence oda yakisiyordu...benim askima hersey yakisior
![]()
Bunlar Sibirya' dan falan mi geliyor yha
![]() ![]()
Bende anlamadim, hadi bizim Erzurum falan olsa anlarim, ama tüylü tüylü kalin kalin giyiniyorlar masallah, neyse aman hasta olmasinlar kalin giyinsinler
![]() ![]() ![]() ![]()
Ben bu Micky nin Rising Sun da ki gülüsünü çok seviyorum çok seker gülüyor Japonca versiyonundakinde çok sirin çikmis
![]() Bu arada uzun kesim siyah ve dik saçlar yakisiyor ben öyle daha çok beyeniyorum yüzü kendine geliyor ![]() DBSK FAN CLUB
Dae Jang Geum FAN CLUB Saraydaki Mücevher Fan Club Mblaq FAN CLUB (07-02-2009, Saat: 23:01)Jung-hoon yazdı: Ben bu Micky nin Rising Sunda ki gülüsünü çok seviyorum çok seker gülüyor Japonca versiyonundakinde çok sirin çikmis Bencede sana katiliorum ama bence o her haliyle seker. Bu halini çok kimse begenmiyor ama benim gözüme nedense hep sirin gözüküyor. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|