yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Me Too, Flower! / 나도, 꽃! (2011)
Of heyecan basti beni. Abaza

Kim Jae Won var diye izleyecektim ama Nick ve Kiki'yi gördüm ya kesin izlerim artik. Biggrin

Tesekkürler tanitim için. Smile
Tam diyorum izleyecegim diziler bitince baska bir diziye baslamayacagim diye, sonra bakiyorum kadrosun AJ olan bir dizi. cry Koreliler sesimi duyup bana inat mi yapiyorlar bunu ha?! Biggrin
Merakla bekliyorum, umarim güzel bir sey olur. :Abaza:
Tesekkürler konu için. ^^
Lee Gi Kwang varsa kesinlikle izlerim.
영원히...

[Resim: q62.gif]

''Benim müziğim sensin.''

EXO
infinite

Ilginç bir kadro. Abaza Yalniz dizinin konusunda "üç kadin ve bir adam arasindaki karmasik iliskiyi anlatan bir dizidir" yaziyor. 3. kadin kim?
Tanitim için tesekkürler. Alkis
Gerçekten ilginç bir kadro. Biggrin Güzel bir kadro Kim Jae Won varsa izlenmez mi? Sarhos Yalniz Jae Won bugün motorsiklet kazasi geçirmis sette omuzundan yaralanmis ama ciddi bir yaralanmasi yokmus.
Tanitim için tesekkür ederiz. Facebook sayfamiza eklendi...

http://tr-tr.facebook.com/pages/korea-fa...2387364063
Of be Nichkhun mu? Sarhos Bu diziyi izlemem sart oldu. Kalp
Kim Jae Won dizi çekimlerinde bir kaza geçirmis ve dizide yer almayacakmis. Onun yerine Yoon Si Yoon'un oynayacagi söyleniyor. Sad

Kaynak
(16-10-2011, Saat: 1:53)cassi yazdı: Kim Jae Won dizi çekimlerinde bir kaza geçirmis ve dizide yer almayacakmis. Onun yerine Yoon Si Yoon'un oynayacagi söyleniyor. Sad

Kaynak

Kimse kizmasin ama dogruysa ben bu habere çok sevimdim.Biggrin

Yoon Si Yoon harika bir oyuncu.Onay

Ben kizarim mavi-okyanus. Biggrin Jae Won'um harika ama ya. Biggrin Ciddi bir yaralanma degilken neden kadrodan çikarildi anlamadim.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi