yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lovers Vanished / The Day Before / 폭풍전야 ( 2010)
Izledim ve umdugum kadar iyi bir film degil. Aglaelsalla
'
[Resim: Balksz-1ttt.png]
You make my heart beat faster. What can I do? to reach out to you

TUMBLR
Bencede güzel bir filme benziyor Nam Gil oppam var çünkü.Biggrin Daha izlemedim bir sey diyemiyecegim ama korktugum tek sey düzgün çevrilmemis olmasi insallah dogru düzgündür..CrystalHearts arkadasim çok begenmemisssin çeviri yüzünden mi yoksa konu bakimindan mi ?
Kim Nam Gil
Takeshi Kaneshiro
BIGBANG
CnBlue
One Ok Rock
Yamashita Tomohisa
I love all of them !
(27-06-2010, Saat: 0:39)KimNaMeral yazdı: Daha izlemedim bir sey diyemiyecegim ama korktugum tek sey düzgün çevrilmemis olmasi insallah dogru düzgündür.

@sacit isimli bir arkadas çevirmis filmi, çevirisi mükemmel. Kendisi zaten çeviri alaninda usta bir çevirmen. Smile Endiselenmeyin yani. Biggrin

-----

Filmi izledikten sonraki yorumum: http://www.korea-fans.com/forum/en-son-i...pid1068502
Hakkınızı helal edin. ~
Evet izledim gerçekten güzeldi çeviri. Smile Filmde öyleydi kötü degildi bence konu güzeldi oyuncularda iyi yapmislar rollerini. Bir tek sonu daha degisik bitebilirdi diye düsünüyorum o kadar. Smile
Kim Nam Gil
Takeshi Kaneshiro
BIGBANG
CnBlue
One Ok Rock
Yamashita Tomohisa
I love all of them !
Tanitim için tesekkürler... En yakin zamanda izleyecegim. Kim Nam Gil`i daha önce bir filmde izlememistim.
It`s hard to tell the world we live is reality or dream...

Füzel bir filme benziyor izleme listeme aldigim filmlerden biri konu ve resimler için tesekkürler.
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Çok güzel bir filme benziyor. Kim nam gil Kalp mutlaka izleyecegim.
Güzel bir filmdi ama içinde biraz daha hareket olsaydi daha güzel olurdu bence. Yinede begendim diyebilirim Kim Nam Gil oppa iyi oynamis. Onay
Yok olmamis fazla duragan ve karanlik çok fazla hakim. Kim Nam Gil oynadigi için izledim ve sirf onun hatrina sonuna kadar bekledim. Hiç bir hareket yok filmde yani o kadar yavas ki oyuncular bile kisik sesle konusuyolardi sanki. Begendigimi söyleyemem. Aglaelsalla
Hyun Bin ♥ Secret Garden ♥ Aamir Khan ♥ Imran Khan
Lee Min Ho ♥ Song Il Gook ♥ Jumong ♥ Kim Nam Gil ♥
Kim Hyun Joong ♥ Boys Over Flowers ♥ Lee Yo Won ♥ You're Beautiful ♥
City Hunter ♥ Son Ye Jin ♥ Personal Taste ♥ Playfull Kiss ♥
Lee Da Hae ♥ My Girl ♥ Dong Yi

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi