yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lie To Me / 내게 거짓말을 해봐 (2011)
Bölümleri simdi bitirdim. Harika bir dizi olmus. Su ana kadar izledigim en güzel Kore dizisiydi. Butun oyuncular harikaydi. Hiç sikilmadim izlerken. Kang Ji-Hwan harika bir is çikarmis. Onu izlemeye doyamadim resmen Smile Mimikleri harikaydi.. Ilk bölümle son bölüm arasindaki Kang Ji-Hwan o kadar farkliydi ki. Kadin gücü diye buna derim. Smile Neyse izlemediyseniz kesinlikle izlemelisiniz. Smile

B2ST
Twitter
Tesekkürler...
[Resim: glitterfy-flpbk011360394623034.gif]
Çok harika bir diziydi. Özellikle replikleri ve müzikleri çok hosuma gitti.
Tabi ki Yoon Eun Hye ve Kang Ji Hwan nin da muhtesem performanslarini göz ardi etmek olmaz. Smile
~~ Hayat ya bir gözü pek maceradır ya da hiçbir şeydir ~~
Diziyi simdi bitirdim. Çok güzel bir diziydi. Onay
Park Hoon (Hyun Ki-Joon'un sekreteri) çok tatliydi. KalpAbaza
Hyun Sang-Hee'nin durumu da biraz üzücüydü. Sleepy
((¯`»¦«´¯)) wiseacre_daisy ((¯`»¦«´¯))
Afisi cezbetmisti, geçen gün izleyeyim dedim. Kang Ji Hwan,Yoon Eun Hye kaçar mi =) Çok begendim, çok eglendim. Kang Ji Hwan'i Hong Gil Dong'dan sonra böyle medeni kiyafetler içerisinde görmek... Onu her görüsümde kendimi tutamadim çok tatli olmustu ama biraz yadirgadim Biggrin Eun Hye ile de çok tatli bir çift olmuslar, çok tatli bir ask hikayesi izledim. Ah ah su yakisikli prensler neden bizi bulmaz ^^
[Resim: p2qkk.gif]
tesekkürle Smile
♥♥♥♥Night06 çok teşekkür ederim. ♥♥♥♥
ben daha bitirmedim ama çok begendim Smile senaryo ve oyunculuklar gerçekten harikaOnay
daha yeni bitirdim .Ama en iyi izledigim kore dizisi degildi tabiki. Biraz sikici geldi bana nedense.:SAma çokta fena degildi .

Winamp'ıma konan mavi kelebek .
o.O

Hello to myself .*

En yakin zamanda izleyecem. Biggrin
SS501 ~ KİM HYUN JOONG
Bölüm fotograflari da bir ayri hos.
Bir türlü baslayamadigim bir dizi. Smile

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi