yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lee Min Ho Fan Club / Lee Min Ho Sevenler Kulübü
Biggrin yakisikli çocukmus güzel olmus sagol benide üye yap
yettim gayri bensiz olmaz hemen imzami ekliyorum ve üye listesine adimin geçmesini istiyorumSmile
bir arkadasin sözü vardi "lanet olsun içimdeki yakisikli sevgisine" bu sözü acayip tuttum.ve tamda bizi anlatiyor sanirimSmile
(06-02-2009, Saat: 13:01).:merve:. yazdı: Biggrin yakisikli çocukmus güzel olmus sagol benide üye yap

Sagol canim üyesin hosgeldin
MinozM
Bende üye olmak istiyorum ama imzama ekleyemiyorum en kisa zamanda saylan_çu'nun yardimiyla eklerim =)olurum
(06-02-2009, Saat: 13:03)prencess yazdı: yettim gayri bensiz olmaz hemen imzami ekliyorum ve üye listesine adimin geçmesini istiyorumSmile
bir arkadasin sözü vardi "lanet olsun içimdeki yakisikli sevgisine" bu sözü acayip tuttum.ve tamda bizi anlatiyor sanirimSmile

Koptum yaa ne güzel sözmüs o öyle Biggrin Üyesin canim hosgeldin
MinozM
ahh evet bende duyunca kopmustum ama tamda bizi anlatiyorSmile
lee min hoo süper yaSmileresimler ve fan clup ve ayrica benide kabul ettiginiz için tesekkürler özümSmile
(06-02-2009, Saat: 13:03)prencess yazdı: yettim gayri bensiz olmaz hemen imzami ekliyorum ve üye listesine adimin geçmesini istiyorumSmile

biseyden de eksik kalAbaza
(06-02-2009, Saat: 13:03)prencess yazdı: bir arkadasin sözü vardi "lanet olsun içimdeki yakisikli sevgisine" bu sözü acayip tuttum.ve tamda bizi anlatiyor sanirimSmile
Bencede bizi anlatiyor yakisikli birini görünce pek dayanamiyoruzSarhos nereye kadar böyle gider bilmiyorum :atkilinc:
(06-02-2009, Saat: 13:17)ceyankbyz yazdı:

biseyden de eksik kalAbaza
eksik kalamamSmileayip olurSmile
(06-02-2009, Saat: 13:11)Nakatsu yazdı: Bende üye olmak istiyorum ama imzama ekleyemiyorum en kisa zamanda saylan_çu'nun yardimiyla eklerim =)olurum

Tamam üyesin hosgeldin saylan_çu sölemeyi unutma Smile
MinozM

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi