07-11-2011, Saat: 15:57
KINGDOM
![[Resim: SWIY7k8.gif]](http://i.imgur.com/SWIY7k8.gif)
![[Resim: SWIY7k8.gif]](http://i.imgur.com/SWIY7k8.gif)
Lee Min Ho Fan Club 2 (Minoz TR) / Lee Min Ho Sevenler Kulübü 2
|
07-11-2011, Saat: 15:57
KINGDOM
![]()
Arkadaslar City Hunter'in 2. sezonu çikacak mi?
Lee Min Ho dinlendikten sonra ne yapacak bir bilginiz var mi?
Lee Min Ho Fan Club
City Hunter Fan Club ![]() alıntıdır. (07-11-2011, Saat: 16:06)bsra9511 yazdı: Arkadaslar City Hunter'in 2. sezonu çikacak mi? Benim bildigim kadariyla City Hunter'in 2. sezonu olmayacakmis. Hatta City Hunter'in prodüktörü "2. sezonu düsünüyor musunuz?" sorusuna, hayir ama bu sadece Lee Min Ho istekli olursa mümkündür "cevabini vermis. Ama Park Min Young yeni diziye basladi bu durumda 2. sezonu yapmazlar diye düsünüyorum. ![]() Lee Min Ho dinlendikten sonra ne yapacak onu bilmiyorum. Ama filmde oynamak istedigini okumustum bir yerde onun disinda haberim yok. ![]() "cinayet saati neredeydin.?" diye sorarlarsa... unutma "gidiyordum" diyeceksin...
♥Lee Min Ho♥
♫Super Junior♫ ♥EunHyuk♥
07-11-2011, Saat: 20:08
Bu reklamin 3. bölümü çikacak mi?
![]() 2. bölümü de süperdi. Arkadasin da dedigi gibi altyazi altta kalmis,ama tam olarak anladim zaten. Bak su ikiz kardese, kardesinin sevgilisini çaliyor! ![]() City Hunter'in 2. sezonu olmayacak. Lee Min Ho artik aksiyon dizilerinde oynamayacakmis çünkü vücudunda yaralar olusmus dizi yüzünden. Melodramlarda oynamak istiyormus. Bu haberi City Hunter bittigi zamanlarda kendim çevirmistim,iyi bir haber kaynagindan aldigim için dogrudur. ![]()
Park Min Young hangi diziye basladi yaa bu ne hiz.
![]() ![]() 이민호 & İnfinite & Shinee & Suju & 유승호 & Song Seung Hun & Jinwoon ![]() ♥♥♥이성종♥♥Sung Jong♥♥이성종♥♥♥
09-11-2011, Saat: 4:15
(Son Düzenleme: 09-11-2011, Saat: 18:18, Düzenleyen: Mühürdar Mishil.)
Park Min Young 'Man Of Honor' dizisine basladi. Resimler ve videolar için tesekkürler. ^^
Çok yakisikli benim Min Ho Shi'm...
Protect The Boss!
Ya ben yeni üye oldum da hareketli avatari nasil yapiyorsunuz? Bir de doto nasil ekleniyor yardimci olabilecek biri var mi?
Protect The Boss!
12-11-2011, Saat: 3:08
(06-11-2011, Saat: 15:01)saranghemtrx yazdı: Altyaziyi ekleyenlere tesekkürler ama reklamin altyazisinda sorun var sanirim. Görünmüyor altta kaliyor. Ancak yarisini tam ekran yaparak görebildim. Altyazi çok asagida kalmis. Düzeltilebilinirse güzel olur.Canim bende normal gözüküyor, nasil altta kalir anlamadim. ![]() Bir daha bak eger hala ayniysa Ö.M at Dailmation'a yüklerim. Bu arada Nisa'm, saranghemtrx ve $eyda fotograflar ve video için tesekkürler. $eyda ve saranghemtrx eklediginiz fotograflarin Türkçe Altyazili videosu. Fana giremiyorum diye üzülüyorum ve affettirmek için elim bos gelmiyim diyorum. ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|