yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lee Jun Ki/(이준기)
Ama uzun saçli hali daha güzel Time Dog & Wolf'ta saçi kisa ama yine çekici....
Yemin ediyorum gözlerimi yasarttiniz su anda ..Junki oppam bu yorumlarinizi duysa eminim onun da gözleri yasarirdi ve çok duygulanirdi Sad Zaten duygusal çocuk..Cold Necmi onun hakkinda böyle düsünmene gerçekten çok sevindim ..Genelde o filmi izleyince herkes onun hakkinda gay diye düsünürdü ..Söz veriyorum ona yazacagim yeni mektupta sizden de bahsedecegim Onay ( Hep ask mektuplari nereye kadar bikmistir ona da degisiklik olur accik BiggrinBiggrin) Ve haklisin bende uzun saçi çok özledim ama simdilik en az 2 ay daha bununla idare edicegiz..(Ki son bir spoil daha veriyorum diziyle ilgili..Birkaç bölüm sonra uzatabilir hatta biyik falan görebiliriz..Çatliyorum onu daha da manly görmek için Happy0064
Valla üçüzüm sasirmaBiggrin Benden daha çok sözler duyarsin ki Necmi'de hayran olmus enistemeSmile Üçüzüm mektup konusunu da bir konusalim:icon_rolleyes: Ayrica yeni mektupta esasli yaziyi ben yazicam hatirlatirim:fighting29: Ben de uzun saçini seviyordum ama bu halini daha çok begendimSmile biyik olayina girerse ben biterim söyleyim.
Bencede uzun saçli çok güzel BiggrinBiggrinBiggrinBiggrin Bu filmi daha izlemedim ama sizin sayenizde meraktan ölüyorum BiggrinBiggrin
KORE SEVER İNSANLAR KAFESİ JİNMİ'DE KORE FİLM GÜNLERİ BAŞLADI! SEN NEREDESİN ? ~~~

http://www.korea-fans.com/forum/kore-sev...#pid770811

Bu topici bir an önce doldurmak için can atiyorum...Ama elimde 40 sayfa var 2006 dan 2007 ye seklinde...O yüzden üseniyorum Biggrin
Bnde simdilik en son fotolarindan derleme bir kaç tane koyuyorum ...Hepsi de Extra ölçülerde ve bunlari baska yerde bulamazsiniz ..En eskisi 1 ay öncesine ait..

[Resim: white11fp2.jpg][Resim: white12gv2.jpg]

[Resim: white2dl9.jpg][Resim: white19ir2.jpg]

[Resim: afp2tf9sj8qr0.jpg]

[Resim: afp3cy0sa7jr0.jpg]

[Resim: afp4in0im6gp8.jpg]

[Resim: afp5je3bq9fc0.jpg]

[Resim: afp9ce8vr5xb3.jpg]

[Resim: afp10ey8ul8js3.jpg]

[Resim: afpum4ss8ff3.jpg]
Spris 2007 çekimleri..Bunlari en son uzun saçla yapmisti ve hani ikizimin bna dogum günü hediyesi yaptigi çekimdeki kizla.... Kisa saçli ilk reklamini daha baslamadan olay yapmistim, iple çekiyordum Ajumma bile kiziyordu bna  :fighting29: Haksiz miymisim..Bn handsome oppamdan memnunum..pretty i bir süre özlemicem  Happy0064
[Resim: red2ls5.jpg]
[Resim: spris2bk1.gif]

[Resim: 71vd8.gif]
[Resim: spris3vc0.gif]
[Resim: spris4ub9.gif]
[Resim: spris7do7.gif]
[Resim: 21oh8.gif]
[Resim: 81vd0.gif]

Time of dog and dog : D Hiç gülecegim yoktu süper ikili : D
BiggrinBiggrinBiggrin Resimler çok güzel gerçekten .. Senin sayende daha da çok seviyorum Jun Ki ' yi .. Gerekten çok tatli çikmis resimlerde .. Kisa saçla ne kadar degismis .. Yüzü filan ama iki halide çok tatli enistemizin Smile ...

Ya sen bu çocuga mektup yazdin ya ..Nereden buldun adresini ya BiggrinBiggrin Telefonu falan BiggrinBiggrinBiggrin Benim bir arkadas var da BiggrinBiggrin oda hayrani birinin BiggrinBiggrin Senin yaptiklarini anlatinca .. Ya nasil bulmus adresi falan diye sordu BiggrinBiggrinBiggrin
KORE SEVER İNSANLAR KAFESİ JİNMİ'DE KORE FİLM GÜNLERİ BAŞLADI! SEN NEREDESİN ? ~~~

http://www.korea-fans.com/forum/kore-sev...#pid770811

Resimler için tesekkürler Kübra Biggrin
Ablacim fotolarin hepsi harika özellikle o arkadasinin çektigi fotograflar çok net..Bunlari bizimle paylastigin içn tesekkürler.. Smile
[Resim: ljknn6fx1.jpg]

[Resim: junxe9.png]

[Resim: 2005122518584338505yrnq8.jpg]

[Resim: c1f6bfc018jabr1.jpg]

[Resim: cax8axlnfv5.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi