yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kyungsung University/경성대학교
Kyungsung University/경성대학교

[Resim: k2kw1.gif]

Kurulus yili: 1955
Muhterem Dr Kim Gil-Chang, Kore'deki Hiristiyanligin öncülerindendir.Baslangiçta okula, Kyungnam Ögretmen Koleji denilmis ve Hiristiyan sevgi ve hizmet idealleri üzerine kurulmustur.1979 yilinda okul yeniden düzenlenmis ve adi Pusan Endüstriyel Üniversitesi olarak degistirilmistir.Pusan Endüstriyel Üniversitesi kurulusunun zamaninda, Genel Insaat Komitesi madde üzerinde çalismaya basladi ve Üniversitenin tesislerin kalitesini artirdi.Sonuç olarak, Üniversite 1983 yili Eylül ayinda genel bir üniversite olarak resmi bir yaptirim aldi.Üniversitenin adi 1988 yilinda bugünkü toplumun ihtiyaçlarini yerine getirebilecek uluslararasi bir üniversite olma sürecinin bir parçasi olarak, Kyungsung Üniversitesi diye degistirildi.

Adres: 110-1 Daeyeon-dong, 608-736 Nam-gu, Busan,Korea
Tel: +82 (51) 622 5331
Fax: +82 (51) 623 7803
Web adresi: http://ks.ac.kr/enghome/

ENGLISH

By the Reverend Dr. Kim Gil-Chang, a pioneer of Christianity in Korea. Originally the school was called Kyungnam Teachers' College and was established under the ideals of Christian love and service. In 1979 the school was re-organized and renamed as Pusan Industrial University. At the time of the founding of Pusan Industrial University, the General Construction Committee began work on expanding and improving the quality of the university's facilities. As a result, the university received official sanctioning as a general university in September, 1983. The name of the university was changed to Kyungsung University in 1988 as part of the process of becoming an international university which can fulfill the needs of today's society.

[Resim: k8aa2.gif]

Çeviri: ileri

[Resim: k3xn7.bmp]

[Resim: k4rm0.gif]

[Resim: k5wx4.jpg]

[Resim: k1bi8.jpg]
[Resim: k9gn1.jpg]

Kampüs içi:
[Resim: k10rl0.jpg]

[Resim: k11tw7.jpg]

[Resim: k13yl6.jpg]

[Resim: k14ez4.jpg]

[Resim: k15zj3.jpg]
[Resim: k16io6.gif]

Üniversite binalarinin görüntüleri:

[Resim: k17ka8.jpg]
[Resim: k18hk2.jpg]
[Resim: k20ut4.jpg]
[Resim: k21xo9.jpg]
[Resim: k23vl7.jpg]
[Resim: k24je0.jpg]
[Resim: k25wz1.jpg]
Ümran sen de olmasan bu üniversiteleri nasil taniyacagim.Smile
Güzel bir konu ve güzel bir üniversite tanitim için tesekkürler emeklerinize saglik
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
Kurulus yili: 1955--Masallah hala tas gibi ayakta üniversite..Tesekkürler Imran..Onay
Song II Gook Ve Papatya

Çok güzel bir tanitim olmus tesekkürler..
[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !
Tanitim için tesekkür ederiz...
universitenin sembolu kartal oldugundan, kampuste iki ayri kafeste toplam 4 adet gercek kartal bulunmakta. ayrica harika bir kus muzesi ve ufacik bir de hayvanat bahcesi var icinde sadece kuslar olan.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi