yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korelilerin Türkler'e Hayranlığı
Bende sik sik okuyorum yazilarinizi Smile
Gerçekten bilgilendirici ve somut örneklerle açikliyorsunuz Korelileri ve sizin yazdiklariniz diger üyelere kiyasla daha etkileyici geliyor.Nedeni sanirim esinizin Koreli olusuna bagli.Zira esiniz Koreli olmasaydi bu kadar emin ve etkileyici olmazdi yaziklariniz belki Smile

Bu paylasim da digerleri gibi çok güzel ve etkileyici geldi bana.
Bizimle paylastiginiz için tesekkürler Smile

[Resim: 29pmbuh.gif]
City Hunter~
''Bu yolu birlikte yürüyelim...Sonunda neler olacağını bilmesek bile♥''
`TripleS ~ `Boice ~ `Min'in Havucu

Ben de sizi su andan itibaren takip ediyorum lütfen devam edinSmile
çok tesekkür ederim.Ilginiz beni çok mutlu etti.Açikcasi paylasacagim o kadar çok resim var ki...Fakat benim bilgisayarimin ekrani kirildigi için teknik servise gönderdim.Fotograflarimizda onun içinde.Kilo Aldigim gözlerinizden kaçmamis ^^ Ben küçük bir kasabada yasiyordum(kisa süre öncesine kadar) Orada seracilik çok oldugu için hergün komsularim taze sebze ve meyve ikram ediyorlardi.Ee sporda yapmayinca kilo oldu sebzecikler :P (simdi spora basladim,2 kilo gitti çoktan) kore'ye gidince zaten kosusturmacadan yemek yemege vaktim olmayacak ve kosusturmaca da oldugu için spor gibi olacak.Bir türk arkadasim Korede yasamaya basladigindan bu yana 10 kilo vermis.Hemde diyet ve spor yapmadan
neyse,az önce bir haber daha aldim geçen hafta bir türk kizi daha koreliyle evlenip koreye gelin gitmis.Hemde güneydogulu bir kiz yani benim memleketim.Ama ben hiç duymadim..O kadar türk kizi evlenip gitti koreye neden kimse internette bunlari paylasmiyor? mersinli kiz var,sivasli kiz,ankarali kiz ve en son güneydogudan(memleket adini henüz bilmiyorum) neden kendilerini gizliyorlar,neden fotograflarini,anilarini paylasmiyorlar? (ama bu bahsettigim kizlar kore türk kominitesinde bütün anilarini açikca paylasiyorlar.Hepsinin resimleri,dügün videolari ve açik kimlikleri mevcut.Kendileri eklemis) Merak etmeyin ben elimden geldigince türk arkadaslarimla paylasacagim anilarimi,kore kültürünü ve dilini.
portakal da çok mesugul sanirim çünkü hiç online degil.Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.Bugünlerde evde oldugum için rahatça yanitlarim.
Çok güzel paylasimlariniz Onay çok tesekkür ederim Opucuk Darisi diger Kore severlerin basina (benimde) Kesinlikle benim de basimdan böle muhtesem bir evlilik geçse herkesle paylasirdim duymayan kalmazdi Biggrin Paylasimlarinizin devamini diliyorum ve size esinizle bir ömür boyu mutluluklar Opucuk

Aynen ya ne kadar güzel zaten ben de ileride Kore'de yasamak istiyorum o zaman sizinle görüsürüz bakalim insallahBiggrinBiggrin
(28-07-2010, Saat: 16:56)tweety02 yazdı: Onay Gozlukgulmek Süper ya. Keske ben de görebilseydim.

Katiliyorum (ah koreye gitmek vardi :img-cray:
Vayy bi tisört syesin neler neler olmus.Biggrin
Paylasim için tesekküler.Smile
KINGDOM
[Resim: SWIY7k8.gif]
Hülya abla ben de en basindan beri sizi takip etmeye çalisiyorum..Sizin adiniza çok sevindim, umarim Koreli enistemizle çok mutlusunuzdur, lütfen oradaki herseyi bizimle paylasmaya devam edin.Smile

Saskinliktan agzimin açik kaldigini bellirtmeliyim.
Eee tabi kiskandigimida.
Opucuk
Arkadaslar inanin kiskanilacak bir sey yok. Siz de onlarin içine girince onlarinda aslinda birer türk oldugunu düsünürsünüz. Evlilik bambaska bir olay. Iyi yanida kötü yanida var. koreliler çok yogun çalisiyor. Filmlerdeki gibi her an yaninizda olmuyor hatta gün içinde görüsebilmek bile büyük sans. Çünkü esler birbirinden ayri sehirlerde yasamak zorunda kalabiliyorlar. Ayni sehirde de olsaniz eve aksam 10 gibi varinca,özlem 2 katina çikiyor. Davulun sesi uzaktan hos gelir Smile

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi