yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korean Wave (Hallyu 한류) / Kore Dalgası
Gerçekten ilgi duyulacak bir kültür birikimleri var ve bunu koruyup aktarmayida basariyorlar.Kore dalgasinin Türkiye'de ve diger birçok ülkede yayilmasi gercekten çok güzel ve sevindirici,bilgiler için çok tesekkürler.Smile
Bizimkiler den iyi bizim tarihimizi yansitan muhtesem yüzyil mesela v.s diziler o kadarda iyi degil oysa kore dizi ve filmlerinde tam olarak yansitiyorlar tarihi bizim tarihimizde olanlar direk aktarilmiyor muhtesem yüzyldan bir örnek vereyim mesela eski'den peçe vardi bayanlar peçe ile gezelerdi ama dizide öyle degil açmislar peçeyi giydirmisler açik saçik elbiseleri reyting yapmak için oysa düzgünce yayinlasalar ne olur sanki ? neyse bu konu hakkinda çok fikrim var ama söylemeye gerek yok bence herkes bunun farkinda'dir

Ben seni gözlerimi kapattığımda değil, gözlerimi açtığımda görmek isterdim.
(27-11-2011, Saat: 17:18)06_busra yazdı: Bizimkiler den iyi bizim tarihimizi yansitan muhtesem yüzyil mesela v.s diziler o kadarda iyi degil oysa kore dizi ve filmlerinde tam olarak yansitiyorlar tarihi bizim tarihimizde olanlar direk aktarilmiyor muhtesem yüzyldan bir örnek vereyim mesela eski'den peçe vardi bayanlar peçe ile gezelerdi ama dizide öyle degil açmislar peçeyi giydirmisler açik saçik elbiseleri reyting yapmak için oysa düzgünce yayinlasalar ne olur sanki ? neyse bu konu hakkinda çok fikrim var ama söylemeye gerek yok bence herkes bunun farkinda'dir
Sözlerine aynen katiliyorum.Kendi adima konusayim ben farkindayim,benim çevremdekilerde farkinda...

İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

paylasim için tesekkürler..
Güzele benziyore Biggrin Bakak Görek
[Resim: 0192e67920098410c25a1f617c.png]
(18-12-2011, Saat: 18:00)Jo-Young yazdı: Güzele benziyore Biggrin Bakak Görek

Biggrin eveet Biggrin
ttp://img405.imageshack.us/i/imagescaanbh6l.jpg/
türkiyede kore dalgasi her zaman esicek Smile
Paylasim harika! Smile Türkiye'de daha da hizlanarak yayiliyor, her geçen gün insanlarin ilgisi daha da bir artiyor.
Hallyu..
Tam ne demek oldugunu merak ediyordum.
Türkiye de yayildigi evet kesin.Bu durum hosuma gidiyor aslinda ama yavas yavas benligimizi kaybetmekten korkuyorum.Birinden özür dilemek istedigimde ''Özür Dilerim'' yerine içimden ''Mianhe'' demek geçiyor..Bazilarinizda da oluyordur bu.Iste o zaman kendine gel diyorum.Senin dilin Türkçe. Demek istedigim Evet seviyoruz ama kendimizi kaybediyoruz..
ne kadar gurur verici bizim için öyle degilmi dogrusu kore gibi bir ülke olsun isterdim ülkem.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID

K-POP
BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ
LEE CHANGSUB

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi