Çok sahaneler.. Bayildim...

Konuyu Oyla:
Korean Lanterns / Kore Fenerleri
|
Kültürleri ile alakali ama halkça çogu kutlamayi hep festival seklinde kutluyorlar.
Bence çok hos.
"There is no coincidience with destiny.
Before there was destiny, people made it for themselves." Wilson
Ne kadar muhtesem.
Hong Guk Young Fan Club----- ^-^Lee-Seo-Jin^-^Fanclup^-^(Yi San) Zoraki Prens Fan Clup
Prens Yul Taraftarları Fan Kulübü Yi San Fan Club Myeong Se-bin (Kraliçe Hwa In) Fun Club Kraliçe'nin Annesi (Oh Mi Hee 오미희)Fan Clup קคгк ๔คє ร๏๏ Ŧคภ кยlüק
Çok güzeller tesekkürler.
![]() ••ஐ๑Lady Lee(Park Eun Hye)Fan Clupஐ๑•• Muhteşem Kraliçe & Chuck & Star Wars & Trinity •●Denizler İmparatoru Fan Klübü●• Saraydaki Mücevher & Yi San Fan - Efsane Prens
Tesekkürler.
![]()
Tugba Abla emeklerine saglik, süper bir konu ve tanitim olmus. Fotograflar da çok güzeldi rengarenk ne güzel.
![]()
Ay çok güzeller...
Ne güzel rengarenk fenerler var. Oraya gidip bir sürü resim çekmek isterdim. ![]() Bol bol resim eklemissin canim.. Ellerine saglik.. Bir sürü fener görmüs olduk. ![]()
RAIN / 비 / ELF / Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Fenerleri oldum olasi sevmisimdir, tesekkürler sunshine.
![]()
Bu fenerler çok güzel renkli gösteriyor ama tapinaklarda parayla dilek isine yariyorlardi sanirim. Ayna programinda görmüstüm bu fenerleri resimler çok güzel tesekkürler Tugba Abla.
11-05-2010, Saat: 19:51
Resimler çok güzelmis.Sagol Tugba abla.
![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi