yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea National University of Arts ( 한국 예술 종합 학교 )
Içinde bir çok bölüm varmis , burada egitim görmek her insanin hayalidir diye düsünüyorum, tesekkürler abi.
Iste tam okunacak bir ünüversite....Ah ah!..
Hakkınızı helal edin. ~
Iste pek çok tanidigimiz ünlünün mezun oldugu okul Smile Kore'de oldukça popüler tesekkürler Hilmi Abi ve Melisa çok güzel bir tanitim olmus. Smile
Çok güzel gerçekten bu üniversitede animasyon bölümünde okumayi o kadar çok isterim ki ya keske öyle bir imkanim olsa Smile
Paylasim için çok tesekkürler çok güzel bir üniversiteymis gerçekten de. Alkis
Çok güzel bir tanitim ve çok güzel bir üniversite paylasim için tesekkürler Alkis
Sen kurumuş yaprak olsan
Çıkmaz tozlu sokak olsan
Ölsen kuru toprak olsan
Yine seni sevecegim
Iste buldum konservatuar süper hemde oyunculukta var müzik okulu da varSmileOkulda çok güzel;
paylasim için tesekkürlerOnaySmileAlkis
all about "Girls Generation" 
<<HyoRi>>
Su an bu üniversitenin sartlarini vs arastiriyorum master yapmak için.
"The School of Visual Arts" bölümünüyle ilgileniyorum.Umarim büyükelçilikten de gelen destekle basarabilirim.
Bu üniversitenin sanat egitimi üzerine ne kadar iyi oldugunu biraz da Hilmi sayesinde farkettim ve arastirmaya koyuldum. Smile Tesekkürler Hilmi.. Smile
Bu üniversite hakkinda detayli bir arastirma yaptim,master kosullari gerçekten agir ve çok sey istiyorlar.Yine de çok istiyordum,ugrasacaktim fakat bütün danisman ve profesörlerden tepki aldim,Istanbul'da yapacagin bir master bile Kore'de yapacaklarindan bin kat iyi,Kore ve Korece dünyada geçerliligi olmayan sadece küçük bir ülkede konusulan dil ve egitim açisindan çok dezavantaj dediler. Simdi sevdigim seyi seçme lüksüm bulunmadigi için egitim açisindan en uygununu seçmek ve hayatimi öyle programlandirmak zorundayim ve üzülerek vazgeçmek zorunda kaldim Korece'yi hobi olarak devam ettirecegim Sad Korelilerin bile birçogunun kendi ülkesinde master yapmadigini biliyorum ama üzücü oldu yine de benim için,mantikli olani uygulamak lazim tabi. Keske Kore ve Korece biraz daha evrensel olsaydi Sad
Çogu Üniversitenin mail adresi yok neden belirtmiyorsunuz?
♥Rihanna Is My Life♥

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi