yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea Grand Sale 2012
Korea Grand Sale 2012 / Kore'de Görkemli Satis 2012

[Resim: kgsu.png]

Dönem
9 Ocak 2012 ~ 29 Şubat 2012

Adres
Seoul-si, Jung-gu, Sogong-dong.

Yer
Seoul, Ana Merkez ve diğer yerel yönetimler.

Anasayfa
www.koreagrandsale.or.kr

Tanıtım
'2012 Kore'de Görkemli Satış' boyunca yurdun her bir yanından 21.000 mağaza, 52 günlük zaman diliminde (9 Ocak 2012 ile 29 Şubat 2012 arasında) indirimler sunmaktadır. Kültür Spor ve Turizm Bakanlığı ve de Kore'de Yıl Boyu Gezme Komitesi'nin ev sahipliği yaptığı bu etkinlik uluslararası çapta turistlere yöneliktir ve Kore'nin alışveriş turizmi endüstrisine katkı sağlama amaçlıdır.

2012 Kore'de Görkemli Satış etkinliğinin katılımcı listesinde 'BIG 20' (geniş mağazalar zinciri), büyük mağazalar, gümrükten muaf alışveriş merkezleri, seçilen restoranlar, alışveriş merkezleri ve daha birçoğu yer almaktadır. Satış süresince yapılacak çeşitli indirim ve promosyonlara ek olarak sokak etkinlik ve performansları da gerçekleşecektir. Katılımcı alışveriş merkezleri, indirim oranları ve mobil kuponlar hakkındaki bilgilere Kore'de Görkemli Satış akıllı telefon uygulamasından ulaşabilirsiniz.

Çeviri: Kore.Hayranı

Period
01.09.2012 ~ 02.29.2012

Address
Seoul-si, Jung-gu, Sogong-dong.

Seoul, Capital Area & Other Local Governments.

Homepage
www.koreagrandsale.or.kr

Introduction
During the '2012 Korea Grand Sale' 21,000 stores nationwide offer discounts for a period of 52 days (January 9, 2012 to February 29, 2012). Hosted by the Ministry of Culture, Sports, &Tourism and the Visit Korea Year Committee, the event is geared for international tourists and is aimed at promoting Korea's shopping tourism industry.

Participating stores in the 2012 Korea Grand Sale event include the 'BIG 20' (large chain stores), department stores, duty free shops, select restaurants, shopping malls, and more. In addition to a variety of discounts and promotions throughout the sale period, there are street events and performances that take place. Information about participating stores, discount rates, and mobile coupons are available through the Korea Grand Sale smart phone application.

Kaynak / Source
[Resim: 1410697image21.png]

[Resim: 1410699image21.png]

[Resim: 1410696image21.png]
Gidip görmeyi çok isterdim. Smile
Tanıtım için teşekkürler. Opucuk
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]
52 gün indirim mi? Abaza Orada olmak istiyorum. Biggrin Tanıtım için teşekkürler canım. ^^
Bu güzel tanıtım için çok teşekkür ederiz. Smile
[Resim: 05EJy1R.jpg]
Gidip keşke alabilseydim birkaç şey... Konu için teşekkürler.
Keşke gidebilsek... Smile
Teşekkürler. ^^
KINGDOM
[Resim: SWIY7k8.gif]

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi